| 

| 

| Meceno ->  JULIJE gremo mal višje  (20.6.2005 20:06:22) |  
			  | III... JOJ, kako ste spet danes pridne , smo zopet na prvi strani :bravo::bravo::bravo:
 STRIJE JA ; PA KOLIKO DENARJA JE ŽE ŠLO ZA TO :grrr::grrr::grrr:
 No, jaz jih imam že mesec, pa še kar pokam in pokam ,...ni konca :grrr::grrr::grrr:
 SAMO SE NE iZPLAČA JOKAT,imam ( vsaj jaz )še bolj trdi trebuh :(

Tako punce, sedaj pa morem it počivat,sem zopet po trgovinah hodila, pa jutri še

Jutri zvečer pa v KK, bi šla že danes, samo morem še vse potrebno za :duda: kupit

Moj delavec za desko, ki naj bi jo našravfal na previjalno se mi noče javit:grrr::grrr:, se pravi moj :love: pa kao časa nima :grrr:, jo bo raje kupil :zmeden:,... kdaj, pa nimam pojma in se ne sekiram, ziher ko bom iz bolnice doma :)-:)-:)-

Punce mene ni strah poroda ampak kako se bom znašla sama z malo štručko, sploh ker od mojega :love: starši gredo sedaj 5.7. na morje, pa do 23.7 in če jaz rodim pred 20.7 sem sama z :love:.
 Ta ne zna kuhat, še iz sušilnega stroja perilo vzeti sem ga zadjič prvič poučila ( mi je polno muck prinesel gor ) , kaj šele prati ( pa je elektronski pralni stroj ) ,...
 Bojim se samo v tistem primeru če bom prerezana tam spodaj, baje se komaj premikaš, pralnico imamo pa v kleti:(( (drugače je fajn ta klet, samo sedaj ,...)

V glavnem skrbi ,....

Punce zdržite do konce :rozica::rozica::rozica:

Lp Meceno

|   
	          | 
 |  |  |