jana84 -> RE: II pričakujemo januarja 2010 (19.1.2010 9:06:36)
|
ojla punce! lillchy123...izcedek lahko čist nič ne pomeni...Jaz sem ga tud mela točno en dan (beri samo zjutraj), tako da me je pošteno prestrašlo, predvsem zaradi predhodnega SS...Pa sem takoj kolicala G in sem šla na pregled, kjer smo vidli srček našega razgrajača...Pa mi je dala Dabroston in je blo potem vse v redu...Tako da ti lepo pokliči G in povprašaj kako in kaj...Seveda pa naredi tud CB, čeprav če ti je FS že dvakrat pokazal [sm=modricrtici.gif] pol ni panike se mi zdi... [sm=smiley20.gif] pižmovka, tiste trakce pa nardiš na kakšni spletni strani (npr.lilypie.com al kaj podobnega) pol pa tist naslov ki ti ga da na koncu (za v forume prav piše) skopiraš v svoj profil tukaj na RR, kjer je okence za trakove al neki takega. In to je to! Kakšno je kaj tvoje stanje? M še vedno ni? archie, če ni nič novega je to super kaj ne? Kako kaj glede delanja testa, če smem vprašat? Mene je včeraj ponoči in čez cel dan tako želodec bolel in mi nekam slabo delalo, da ni za verjet. Upam, da se mi želodec ne "pokvari" spet, ker ene 5let nazaj sem imela neke probleme z želodcem in sem vsakič ko sem kaj pojedla morala lizat tiste prečudovite tablete [sm=smiley11.gif][sm=smiley29.gif], pa še na "dieti" sem bla - nič cvrtega, čim manj svežega sadja in zelenjave, čimmanj kislega, nič gaziranih pijač - HB da sem lahko dihala [sm=smiley36.gif]. Upam da bo danes kaj boljše...Zdej sem pozajtrkovala in upam na nereakcijo želodčka...
|
|
|
|