punce... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

StBarbara -> punce... (22.6.2005 8:12:19)

jest sem komi čakala, da naše dete zraste, pa da ne bo več tista nebogljena kepica. No zdej je star že 1 leto mene pa kr stiska kako je to hitro minilo...hočem kepico nazaj 8)

nina

CUKRČEK -> punce... (22.6.2005 8:21:09)

JAz se pa kar naprej pritožujem, ker tako hitro rastejo. Še vedno bi rada imela malo miceno štručko.
Očitno bo treba novo naredit9nebesa

babylove -> punce... (22.6.2005 8:22:03)

Se strinjam, moj je že tudi prevelik (5 mesecev je star). Že lobiram za drugega :)-.

ma-ja -> punce... (22.6.2005 8:24:00)

Vem kako to izgleda. Moja dva sta stara skoraj 6 in 3 leta. Nejc je sploh že velik in samostojen, meni se pa še vedno zdi tista mala opica (rad se je nosil). Včeraj se je poslovil od vrtca in sem imela kar solzne oči. Še mož je rekel, evo zdaj gre pa zares. Še mal pa bomo imeli ženske in moške pogovore. Sploh ne vem kdaj je to minilo in kam so šli moji dojenčki :duda:.

dory -> punce... (22.6.2005 8:33:32)

Se enkrat cestitke in naj ti recem,da sem jaz istih zelja :)..to pa tko hitr rastejo..kot gobe po dezju :((

Anonimen -> punce... (22.6.2005 9:01:39)

Kaj bo morala pa jaz rečt?
Leta so minila kot bi pihnil..otroci rastejo mi se staramo:zmeden:kokr kdo;)eni v dušo in telo,drugi pa?no ostajamo po duši mladi,če sami tako hočemo in nam uspeva.
Čim več smeha,čim manj resnosti,igrajte se kot otroci.pa bo čas počasi napredoval,rasli boste skupaj z vašimi otroci.9nebesa
Leto je naokoli,vsak dan kaj novega....čestitam za upihnjeno prvo svečko:torta:
Sreče in zdravja veliko veselja!!!:darilo::torta:

smrka -> punce... (22.6.2005 9:02:54)

najboljsa resitev je, da narocite se eno kepico!

puncica -> punce... (22.6.2005 9:04:39)

ja tudi pri meni je enako, men se je prve tri mesce fuuuuuullllll vlekolo, potem pa kot bi mignil, je stara leto in gre proti dvojki uhhhh. Bo treba kako novo kepico narest.:bravo::bravo::)-

cmokec -> punce... (22.6.2005 10:06:50)

Babylove, dobro lobiraj. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem se ob izrazu prav nasmejala. :)-:)-:)-

lan -> punce... (22.6.2005 10:11:28)

Joj,mene tudi prime,da bi imela se enaga:duda:,ko vidim kako Lan raste kot konoplja,ampak potem se pa premislim.Imam se ogromno casa.Res pa je,da sele, ko si stars vidis kako cas bezi.

Stran: [1]