RE: Usnjena sedežna garnitura (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


anckabancka -> RE: Usnjena sedežna garnitura (28.1.2010 14:43:18)

Mi imamo belo usnjeno sedežno in tri majhne otroke. Sicer jo imamo od septembra, ampak sem zadovoljna. Predvsem, ker jo lahko očistim, kljub vsemu packanju, ki ga delajo otroci.




MIKO2 -> RE: Usnjena sedežna garnitura (16.2.2010 7:56:14)

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Smo v fazi kupovanja nove usnjene sedežne garniture in me zanima kam se nam splača iti pogledat. Kdaj bdo kakšne akcije. Do sedaj smo imeli sedežno iz skaja in se nam je v petih letih začela lupit.
Jaz vam predlagam tapetništvo Posedi iz Žirov pred 1 letom sva jo z možem kupila tam in sva izredno zadovoljna naredili so jo nama po najinih željah in meri našega prostora imava pa jo v neki novi mikrotkanini s katere se lahko samo z vlažno krpo odstrani vsa umazanija vključno z kemikom.




phelps -> RE: Usnjena sedežna garnitura (20.2.2010 22:37:47)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

sedežno iz skaja in se nam je v petih letih začela lupit


hmm.. kaj pa tekstilno usnje?? men os.je velik boljs kot pravo usnje...




tekstilno usnje = umetno usnje = skaj




moja malenkost -> RE: Usnjena sedežna garnitura (2.3.2010 13:44:00)

Zelo kvalitetno in ugodno sedežno iz PRAVEGA usnja se dobi v Slovenijalesu v kleti. Midva sva tam kupila in sva zelo zadovoljna. Nikoli ne bi menjala za kakšen drug material. Sva imela pa pred tem tudi usnjeno, ki je zdržala več kot 15 let, pa nama je potem počila po šivu (kjer je bila sešita skupaj), nikjer pa ni popokala ali se znucala. Tako da jaz ne menjam za nič.
Moja mami pa je imela skaj in jo je po treh letih morala sedaj zamenjati-bila je popolnoma spokana, res grdo za videt - je sedaj vzelo enako kot midva, le druge barve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]