piskot -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del (7.1.2010 20:01:55)
|
cer. deca spijo, ata na ekreaciji. no po mojem je zdaj ze na pivu. je ful presrecen, ker je zadnjic gledal en dokumentarec, ko so imeli nevemkoliko moskih, pol jih je slo po rekreaciji na kozarec vode, pol pa na pivo. in valjda so tisti s pivom ful bolj zdravi ... tako da zdaj mu ne morem oporekat aja, danes sem bila v DM in tam izvedela da so se plenice pocenile, da imajo zdaj samo 8% davka. se dobro da hodim v trgovine, ce ze dnevnika ne gledam . no in ker jih pri njih se niso pocenili, zdaj vracajo denar vsakemu ki kupi plenice. svasta. aja, pa frizerji morajo tudi menda znizat davek. ta mi sicer ni cisto jasna, ampak okej, naj bo. jutta ja kje si se pa ti potepala? kako z vidovim izpuscaji? katjusa ti tole je pa cista slamparija. pri nas v vrtcu imamo ful sreco, je vzgojiteljica ze stara (bi morala ze v penzijo) in jih ful poslihta. pravi da naj doma delajo kar hocejo starsi, v vrtcu bodo pa tako kot ona hoce. mi je vsec ker je res dosledna. pa tudi to mi je vsec, da jih je v skupini samo 14 in jih lazje nadzorujeta. upam da uredite tole situacijo. kar se pa cunjic tice, je pa tudi martin ze prisel domov s tujimi hlacami ali majico, samo kaj ces, so nam povedali da se lahko zgodi. kako pa naj vesta za vseh 14 otrok kako so bili tisti dan obleceni. mi pac operemo, nesemo nazaj in dobimo tudi svoje lepo oprano in zlikano nazaj. onasis kaksna dohodnina? saj se izpiskov nismo dobili. a je letos kaksen nov rezim?
|
|
|
|