Maksi1 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del (12.1.2010 10:07:36)
|
Dobro jutro! Torej...kregarija...nehite že enkrat...ker tole merjenje moči nikamor ne paše. Sej znaste še kej drugega pisat, kot o ranjenem ponosu. Claud - ej, jest imam zaradi Zarjinih kg in hrane že celo glavo sivih las. Smo na 8,5 kg že cel mesec in v trebuščku ima kr luknjo, a vseeno kakšen dan jih ponudim 5 reči za kosilo, pa ne bo za nobeno odprla ust. Sem si pa iz medover sprintala tabele rasti in kg. Na nji vpisujem vsak mesec križce in zaenkrat je sicer pod črto, a počasi in vztrajno sledi nekemu napredku. In to me pomirja. Mleko - am ji paše samo zjutraj na tešče al pred spanjem - samo to ne glih vsakič. Gres, in ostale kašice ima rada, a samo na KM. Ker pa sem pristaš svežega in ne alpskega, pa je mal krize, ker ga nimam vse dni doma. Rumenjak - sam rumenjak naša ne mara preveč. Sicer ji ga vsake tolko podturim v kaki hrani. Celo jajce - tle ne kompliciram, sicer se npr jajčnim testeninam izogibam in beljaka samga ji še nisem dala, ma če naredim vlivance, al cmoke sama za na juho, al pa v kakem biskvitu, pa ji kar dam. Zajtrk - mi smo sladkosendi - marmelada je zakon. Ajvy - mogoče pa Tarjo kak otrok v vrtecu tepe? Uboščka, držim pesti, da hmali ugotovite, kaj je narobe. Tisa pa je prou pridna punca. No, še neki sem izpustila,...spet skleroza. Sori. Ma zdej šibam. Pr nas je sonček, Zarja noče 2. runde odspat, pa gremo ven. Se pol kaj oglasim.
|
|
|
|