MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del (16.12.2009 17:15:34)
|
Pozdravljene...jaz sem sla malo v shopping ,sem si kupila en plasc in dve majcki... Vidim ,da je glavna tema DUPLO...Tudi jaz ,ko sem danes prebrala ,da je govora o splavu sem bila na nek nacin jezna in sem rajsi zaprla lap top in nic ne pisala,ker bi verjetno Duplo uzalila...ko sem malo bolje razmislila,saj nobena ne more vedeti kateri razlog ima DUPLO ,da mora pomisliti tudi na splav in najlazje je nam tule komentirat,njej je pa seveda tezko...Zato DUPLO dobro premisli in naredi tako ,da boste vsi zadovoljni...meni se zdi da ce bi 9 otrok imela in bi se mi se 10 naredil da bi se njega obdrzala-ampak pravim,najlazje je govoriti,drugo pa je ,ko si v tej situaciji...tko ,da sploh se ne sekiraj imas ze enega ali dva otroka ,katera te rabita spocito,nezaskrbljeno,hudo je rect bilo kaj ampak dobro premisli kaj je najbolje zate...Naredi to kar mislis in to poglavje zapri ,sploh ni vazno kaj si kdo misli...Karkoli bos naredila je pomembno ,da se nehas obremenjevati...Me smo tu ,da si pomagamo...JOJ KIRA SI???[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Da te se malo nasmejim...
|
|
|
|