kayica24 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del (23.12.2009 12:07:50)
|
uuuaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu full ste naspidirane in pridne glede peke...Pri nas pa mami peče kekse, jaz bom pa tako kot Čebel@ pekla, ko bomo na svojem....[sm=smiley36.gif] Midve sva bile včeraj pri P...Zarad krvi..Smo morali iti kontrolirat, če je železo še kaj padlo in je na našo srečo lepo naraslo in ne rabimo sirupa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Glede tistih flekcov po obrazu, pa je P razložila, da ni nobena alergija, ampak so se pojavili od hlednega-vročega zraka in predvsem suhega..Nam dala neko kremoco za recept in ...Flekci so izginili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danes pa sva spet bile v mestu, naju je povabila moja svakinja in je Marineli za Božička kupila Cicibanove copatke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čebel@, JAZ SEM MOJMU KUPILA PULOVER IN KREMO ZA OBRAZ, TER ZA PO BRITJU...opala..črke... Mala bo dobila jopico, pa puloverček,pa lonček presenečenja, pa še eno žogico... Drgač sva pa vsem domačim kupila isto..Vsakemu sva naročila majico s šaljivim napisom,... Komaj čakam, da jih podariva...To bo enega smeha[sm=smiley1.gif] Mihailo...Uživajte v Bosni...Naša Marinela je tudi že enkrat lulala in kakala v kahljico in zmeraj ko se polula ali pokaka, ji kahljica zaigra pesmico[sm=bravo.gif]
|
|
|
|