RE: Toplota v stanovanju vs. bolezni (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Anonimen -> RE: Toplota v stanovanju vs. bolezni (22.12.2009 20:45:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Ponoci 20-21 stopinj, podnevni 23-24.
Je pa obcutek toplote precej odvisen od gradnje in pa vlaznosti prostorov.




Podobno pri nas, morda kaka stopinja več tako podnevi kot ponoči. Vlažnost zraka vzdržujemo nekje med 50-65.
Težave pa smo imeli pri otroku ravno, ko je bila temperatura prostora nižja (podnevi 20-22, ponoči 18-19) - ves čas smo imeli pordelo žrelo, brez kakršnihkoli posebnih ostalih težav in kar naprej smo kašljali sploh ponoči.
Potem smo bili v bolnici zaradi popolnoma drugih težav in ta mala kar naenkrat (dve noči v bolnici) neha kašljat in sem govorila z zdravnico in je rekla, da je to verjetno zaradi prehladne sobe ponoči, ker vdihavanje mrzlega zraka pri otroku rado povzroči, da kašlja-

Otika - jaz imam raje topleje in otroka manj oblečem (bodi s kratkim rokavom (redko z dolgim) in majčko, spodaj pa dokolenke in hlače (trenirka) ter copatki (običajno ciciban).




Jakisonček -> RE: Toplota v stanovanju vs. bolezni (23.12.2009 20:40:18)

Pozdravljene.

Tudi sama sem imela podobne težave z 2-letnikom. Kašljanje ponoči in samo ponoči. Mešalo se mi je že od skrbi, zakaj vraga kašlja samo ponoči. Mislila sem si, da je problem tudi v hladnejšem zraku ponoči. Potem pa v soboto nabavimo električni radiator in glejga vraga. Naš mali neha kašlajt. Tako, da sem res rabila nekaj časa, da sem to pogruntala, zdaj ste mi dale pa tudi ve potrditev, da je bil prehladen zrak vzrok kašljanja. Upam, da smo zdaj problem rešli.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]