babyloverka -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (12.2.2010 19:50:42)
|
vem tatly, nepotrebne stvari ampak eni ti razlagajo kot da se brez tega ne da živet. jaz ne vem kak so nas gor spravli če pa takrat tričetrt tega ni blo. imam takšno sestrično, ki zna zakomplicirat v nulo, plenice te, mleko ono, rabiš vse aparature ki obstajajo in kupit moreš najdražje ker je za otroka dobro le najdražje, v avstriji kupiš bolje plenice kot pri nas (kar verjamem, ker so zagotovo bolj kvalitetne kot te pri nas, ki so delane za jugo), z otrokom mama ne more nikamor sama, skoz zadekani otrok tak da komaj miga in ven vidi, bli na fešti pa je nihče ni smel cartat ker se lahko kaj okuži... no, saj verjamem da je že vsaka od vas srečala kako tako žensko, ki misli da more imet celo pikapolonico in še gre v baby center gledat kaj imajo še tam, kaj ji manjka. in prebere sto knjig o vzgoji, čez nekaj let pa bodo njeni otroci najbolj nevzgojeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] malo sem kruta, vsak nasvet je dobrodošel, ni pa res da moreš vsakega upoštevat, nisem mamica, sem pa 2 krat botra in 2 krat teta pa vem kar nekaj, zagotovo pa to, da ne rabiš cele pikapolonice in babycentra, da bi otroka vzgojil
|
|
|
|