Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (22.2.2010 20:41:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka - jaz tudi mojega psihično pripravljam, da nas lahko mali prehiti. Pa do zdaj je samo govoril, da kar nekaj paniko delam. Zdaj pa ko je nax v bolnici in že odprta in ker smo se enkrat dobil še z njenim na kavi, zdaj ni več besede o moji paničnosti in mi kar sledi. cojka deci mal pozno dojamejo a ne. No važno, da sedaj sodeluje. Moj je tok priden, da sploh ne morem verjet. Je do konca pobarval steno, nalepil nalepke, zlikal cunjice (sem mislila, da bom dol padla). cojka pa kdaj se boš pol lahko šele prijavila na strokovca? nincy sej tud men tale buscopan nič ne pomaga, krči so še vedno ful močni, trebuh trd ko kamen. katy čestitke za izpit[sm=bravo.gif] kepica hvala za info. Bom jutri spet mal težila. Se mi zdi, da jim bo še žal, ker me imajo tukaj, ker non stop nekaj težim, včeraj me je bil en doktor že ful sit z mojimi vprašanji. Sam kaj sej zato so pa tukaj. Še to me zanima. A za CSD rabim fotokopijo materinske? Ker zdej sem dala mojemu papirje, da jih nese, samo materinsko imam pa jaz tukaj.
|
|
|
|