legenda_m -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (26.2.2010 12:47:19)
|
nč čudnga da mamo tak vreme če tok čvekate, bom še jst mal prispevala h količini padavin. u glavnem jst pa še ne bi šla na dva dela. no sj rok mam tm nekje sred aprila pa vseen. 9 mescov ma najbrž nek namen. mislm jasn mi je da ko je enkrat tok delč da ni poti nazaj pol se ne morš kr zmišljevat sam tko... če je vse ok pol nj bo kr lepo notr tok k je treba. pa še zmer mi ni jasn kko bomo tega otročka spravl na svet [sm=smiley36.gif]. spet sm bla u šopingu, u milerju nabavla brisače pa dudo pa flaško pa pleničke pa še kej... sm si vzela čas za ogled mojga ni blo zravn da bi zaviju z očmi [sm=smiley36.gif]. je pa ful ene kozmetike. kakšno milo ste uzele, trdo, tekoče? kaj pa une kopeli a so primerne za dojenčka, nm je v šs pokazala da ga najprej namiliš pol ga pa v banco namočiš in splakneš. ja vem da se sliš k da bi cunje prala, ma ne mislm tko no. v glavnem uno kopel pa pol kr v banjo zliješ in tm kopaš. kko pa pol splakneš? pa vse une kremce pa mleka za telo. a to dojenček rabi? kremca za obraz se mi zdi ok, če greš ven, drgač pa hm. prosim za razsvetlenje. ena je napisala (nimam pojma kera) da jo je vsakič strah pregleda pri g, tud mene je. kr neki. čeprov je blo do zdj use ok. sam kr neki... kaj pa če.... no dost panike, jst mam pregled v tork. za ctg mi je pa rekla da ga bo merla v 35. tednu tm okrog. zdj sm pa v 33. res pa je da je (zaenkrat) vse lepo zaprto, nbenga otrdevanja (bl na sred je blo neki, ma sm pila donat, pa zdj ni več). a to morš it v porodnišnico al ti mer v zd. se mi zdi da tok stvari ne vem, po drug stran pa če ni nč narobe zkaj bi neki paničarla ane. lepo sm se najedla zdj mi pa kr oči skupi vleče, (ponoč je bla spet žurka) [sm=duda.gif] je mene, jst pa njega nazaj. enkrat v rebra, drugič je rito nabasal nekam pri popku (vsaj zdi se mi da je bla rita), pa na wc in pol k sm končno tonila v spanec je mojmu zvonila budilka z vibro. kako sm se, hm razhudila ampak to je premila beseda [sm=hudicek1.gif]č. v glavnem sm vstala, in pomivala posodo in butala z vrati in sesala, da me je pol previdno vprašal če je kj narobe. pa sm mu že miljonkrat lepo rekla in prosila, če bi lahko izvolil izklopit vibro. ah ti moški. a je res tko težko razumet da jst rajš spim ponoč kt pa podnev. hb da sm doma. da pol tkole flikam, sam useen. vem pa da ene še v službo hodte tko da se ne bom preveč prtožvala. sneg kopni yeah.... nč mejte se....
|
|
|
|