Venera -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (2.3.2010 14:26:57)
|
joj punce moje, zdaj pa smo res že počasi v ciljni ravnini![sm=bravo.gif] Jaz sem v ponedeljek nastopila 34. teden.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Tako, da je kritičnih tednov konec in se lahko sprostimo! Naša [sm=duda.gif] je bila na zadnjem UZ še obrnjena narobe - medenična vstava, zdaj pa imam par dni filing, da se je obrnila, oz. se obrača. tudi križ me je nehal tako bolet kot me je še pred par dnevi.... Upam, da se je res, oz. da se še bo do konca prav obrnila in ne bom imela CR. Eni sicer pravijo, da če se do 34. tedna ne obrne, se potem več ne bo, ker kao nima več prostora. Drugi pa spet pravijo, da je vse možno, da se lahko obrne še tik pred porodom. Naslednji pregled imam 10.3., kjer mi bo naredila UZ, pa da vidimo! V prvi nosečnosti se je naša lepotička že kar hitro prav postavila, ta pa se je očitno še enkrat obrnila, ker je bila že pravilno. Prava mala divjakinja! Glede zgage, ko sem bila pred časom nekaj pametna[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif], da mi donat pomaga... figo freško. Donat + Rupurut, za nekaj časa. Madona, včasih me ponoči tako žge, da kar težko diham! Ampak, hvala bogu bo kmalu konec a ne?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako drage moje, veselim se že srečanja v pohorski kavarni![sm=bravo.gif] lep pozdrav vsem!
|
|
|
|