Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (26.1.2010 18:13:14)
|
Amelie, ne sekiraj se! Meni ni bilo tako grozno kot sem pricakovala. Enim je pa res kar tezko tisto spiti. Ampak tako kot pravi photo, to je se najmanj. Aja, na metelkovi dajejo zraven te sladke vode se limono da si jo das na rob kozarca. Mah, ne vem, jaz sem spila v 4 dolgih pozirkih. In kot sem ze pri ljubljancankah povedala, si predstavljala da je jeger [sm=smiley36.gif] Dacy, kako pa to zgleda s temi injekcijami za pljuca? A to dajo cez trebuh? No, samo da bo vse v redu s tabo in tvojim otrokom. Natasa, kam si sla v Ikeo? Midva sva bla v Italiji zadnjic pa se mi nic ni tako zelo dopadlo. Al pa morem se malo pocakati, da me zagrabi, potem bom pa divljala v Ikeo po vse [sm=jezicek.gif] Wannabemmomy, super vozicek. Res lusten. Babyloverka, upam, da bos zrihtala v sluzbi. Naj ti povejo zakaj hocejo da si najprej na dopustu. Ceprav zanimivo, jaz sem hotela najprej na dopust, potem pa se na svojo bolnisko pa mi niso pustili. Zdaj sem mogla delat (se 7x), potem grem pa na dopust do porodniske. Chi pitka drzim pesti, da vaju ne bodo se mojstri zaceli ****i, ker potem se pa res vlece. Pa da vama uspe vse porihtati. wc pa le nabavita. To rabis [sm=smiley1.gif] Nincy cestitam za dokoncno preselitev. Upam, da bom cez en mesec tudi jaz na tvojem mestu. Kje si nasla previijalno? Midva jo bova dala verjetno kar mizarju delat. Ce nama ze pol stanovanja dela, lahko se 3 deske skupaj zbije. Aprilcica kako je slo?? Eno vprasanje. Kako pregledajo maternicni vrat? Pa da je zaprt pa to. No, ce logicno sklepam verjetno z ginekoloskim pregledom. Mene moj ginekolog ze od zacetka nosecnosti ni nic pogledal. No, sicer mi pa tudi trebuha ne meri. Razen ce on to tko "od oka" oceni [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|