photo -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (31.1.2010 11:09:36)
|
Good news: zdaj ko si morm merit cukr 3x/dan sem ugotovila, da Nutella sploh ni napačna zadeva. Zdaj sem jo imela 2x za zajtrk na polnozrnatem kruhu in je izmerjeni cukr po 90' čist normalen. Tko da Nutella-holičarke go ahead. Dobr, sej vem, da ni za posploševat, sam jaz sem čist navdušena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Manj pa sem navdušena nad cenami oblačil za dojenčke v Marks&Spencer. Ne moreš verjet, da kompletek za 15 funtov pri nas pride 35€ ?!? Imate pa luštkane kompletke nabavljene. . . Všeč mi je, ko je ena izbrala ne-roza oz. ne-moder kompletek. Jaz imam ful probleme s to roza barvo. Ker mi sploh ne potegne. Ko odprem svoj del omare so itaq same črne cote not...=) Drugače pa, joj - boga kepica. Sploh je ne poznam, pa se mi zdi tako grozno, kar se ji dogaja. Sem bila včeraj čisto down zaradi tega. Čeprav se mi zdi, da je % preživelih nedonošenčkov okoli 24-25 tedna ravno 50:50. Kar se mi zdi zelo pozitivno. Upam, da tudi sama tako razmišlja. Katera ve, koliko tednov pa ji manjka do 32. tedna?
|
|
|
|