Fitnes naprave (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


LERO -> Fitnes naprave (21.12.2009 21:04:38)

Zanima me, katere sobne fitnes naprave kaj uporabljate in kako ste zadovoljne z njimi. Malo sem gledala sobna kolesa, steperje, lag magic ... Kaj menite?




ona -> RE: Fitnes naprave (21.12.2009 22:24:40)

Jaz imam orbitrek,tekalno stezo in leg magic.
Od teh treh sem dokaj redno vse uporabljala,samo sem mogla opustit zaradi operacije kolena.
Sem te hotela samom opozorit,da leg magic ni za slaba kolena,ostalo pa je kar uredu,meni osebno je še vedno najbolj všeč se razmigat na orbitreku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Hope2 -> RE: Fitnes naprave (22.12.2009 7:24:36)

Orbitrek, tekalno stezo, steper, boksarska vreča, eno napravco za trebušne (nimam pojma kak se reče), žoge, klop za dvigovanje uteži (benč) eno fitnes napravco (več v enem[sm=smiley36.gif]). Kolo pa je na podstrešju, bedno od bede je navadno sobno kolo. Bolje je vodena vadba s kolesi v kakem centru


Orbitrek je super, četudi te kaj boli. Jaz sem padla na trtico, si jo natolkla, da nisem mogla hodit, nisem mogla dvigovat noge, se vsesti in vstati, pa sem na orbitreku komot migala[sm=smiley36.gif].


Leg magic, a to kaj hasne oz je kak učinek. Ok, če vsak dan natepavaš non stop, pol že, zanima me zmerna vadba 1-2x na teden




SaaS -> RE: Fitnes naprave (22.12.2009 7:43:42)

IZVIRNO SPOROČILO: ona


Sem te hotela samom opozorit,da leg magic ni za slaba kolena,ostalo pa je kar uredu,meni osebno je še vedno najbolj všeč se razmigat na orbitreku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Jaz sem zdravnico spraševala, kaj mi najbolj priporoča glede na moje težave s kolenom. Absolutno kolo, tudi tekalna steza ni najboljša. Tako da jaz sem se odločila za kolo, katerega sem še kar redno uporabljala, zdaj z dojenčkom pa ne najdem časa.
Drugače pa bi najraje uporabljala tekalno stezo, mi je ljubša kot kolo, a zaradi omenjenih težav... Orbitrek pa meni ne sede, ni mi všeč.




ALWAYS LARA -> RE: Fitnes naprave (22.12.2009 8:22:27)

jaz imam kolo..sem si ga zdaj nabavla in ene 5x na teden gonim po 1 urco. sem imela orbitrek pa se mi je samo prah gor nabiral, noben živ boh ga ni hotel gont.




lukec -> RE: Fitnes naprave (22.12.2009 8:35:52)

Kakšna dva meseca imam kolo in poskušam ga uporabljat vsaj 5x na teden. Imam pa probleme  z išiasom in me boli cela noga, na kolesu pa bolečina kar izgine. V študentskih letih, ko sem hodila na fitnes, se mi je tudi steper zdel precej učinkovit.




robista -> RE: Fitnes naprave (10.8.2017 11:36:55)

Sicer malenkost neaktivna tema, ampak je vsak nasvet dobrodošel, če se slučajno kdo kaj spozna na te multifunkcijske fitnes naprave.

Sam imam sobno kolo in par uteži za vaje. Že dlje časa razmišlam o nakupu pa se nikakor ne morem odločit. Rad bi se malenkost bolj opremil svoj fitnes, da bi lahko malo več vaj izvajal in tudi ostali člani. Gledam jih trenutno tu - http://www.fitnesshop.si/fitnes-naprave obiskal sem že razne športne trgovine vendar nič pametnega za svoj denar. Ima kdo kaj podobnega doma? Kakšne so kaj izkušnje glede funkcionalnosti in vzdržljivosti?




ronja -> RE: Fitnes naprave (18.9.2017 15:08:56)

Uporabljam lubija in tatami blazine, športu se pa reče leteča joga oz. acroyoga in je noro zabaven, lušten, totalno te zasvoji, pa še poveže,... To sicer ni naprava, ampak je res tako fajn šport, da se splača probat (v Lj. in Kranju je leteča joga, pa delavnice okoli)! Naju je čisto zasvojila! In ni treba bit čisto zdrav, da lahko delaš:).

Pred tem sem dobila eliptika (ni orbitrek, ampak nekaj takega),kar sem si takrat sicer želela, vendar ga žal nisem mogla uporabljat zaradi kolena, zdaj ko bi ga pa lahko, pa greva rajši akro delat:D. Kolo (navadno) pa je moje prevozno sredstvo:D.




Lelly28 RR -> RE: Fitnes naprave (31.10.2021 21:46:12)

leg magic, sobno kolo in podobne naprave so žal obležale v kleti ... najbolj v uporabi so kettlbelli , utećži, trakovi in vadbena blazina [sm=bravo.gif]




Stran: [1]