ŽanaTaja -> RE: Septemberke*2010 (7.3.2010 9:01:34)
|
Jutro punce... Benika hvala da si mi povedala..ma kako mi je to ratalo nimam pojma...sedaj popravljam[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] No, to je naš voziček http://www.quinny.com/ot-en/strollers/buzz-black-and-white Zdaj pa upam, da ni Ceca....[sm=smiley36.gif] Karbobo tudi men se to dogaja, sam ko se vstanem..in to me takooo boli, da me kar skupaj potegne[sm=zmeden.gif] Sam pravjo, da to ni nič narobe in tako kot pravi Tinkatonka to je posledica širjenja maternice. Da vam povem, da sem učer bila u Mb pri mojih in sem začela spet krvavet...moj me pelje v bolnico in tam naletim na tako kravo od zdravnice da bog pomagaj. Ma da imam takšno pri porodu, raje rodim v vseh bolečinah sama[sm=smiley13.gif] Me sprejme in že prvo kaj je bilo me je nadrla, da kako nimam materinske s seboj, da je to moj osebni dokument. Je rekla, če se znate tako zrihtat, potem si še v bodoče dajte materinsko v torbico...[sm=smiley7.gif] Kura ena! Potem me pregleda z unim železjem in pravi, ja od kje pa vi to tako krvavite...ja halllooo a sem jaz zdravnica al ona...ma mi je šla na živce...sem ji rekla, da ne vem, da če bi vedela, najbrž nebi poiskala pomoči... Potem mi gre delat ultrazvok....in pravi ja z otročkom je vse ok, utrip je super....in ji rečem, a ga lahko vidim...pa reče..A bi vi rada da monitor dol vržem...mislim svašta lahko doživiš.....in pol ji rečem, če mi lahko da kakšno slikico in koliko je velika pa reče, da ne more, ker se meče po maternici...če je to nek pristop osebe ki opravlja takšno delo...pol pa adijo pamet[sm=zmeden.gif] No in na koncu za piko na i ji rečem, kdaj bi naj začutil pikeca in če je možno da ga že čutim...??' Bi mogle videt ta njen pogled...a se vi smešna...otroka se čuti od 19 tedna pri vsaki naslednji nosečnosti, pri prvi pa od 20 tedna naprej..je rekla kje pa vi poslušate take neumnosti... Ma tok mi je zamorila, povedala itak ni nič pametnega zakaj in od kje krvavitev, da naj grem jutri k svojmu do takrat pa naj počivam[sm=smiley13.gif] Ena taka kura ti zamori cel večer[sm=zmeden.gif] Nič punce...lepo nedeljo vam želim[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|