|
*nivea -> RE: Decembrski biseri 2009 (14.5.2010 10:47:13)
|
pozdrav še od mene temence - mi smo se jih rešili. sem ji pa namazala z oljem, pustila malo, potem sem pa z glavnikom dol česala. in so fajn šle dol. to je blo zvečer pred kopanjem. smo se šli kopat, sem ji dala to peno oz. šampon od mustele gor, pustila par minutk, te smo se pa tak skopali in so lasje bli oprani... je pa tak trajalo en teden, da smo vsa temenca dol spravili z glave. zdaj pa hvala bogu več nima. krst- smo se končno le uspeli zmeniti za botro in datum.[sm=bravo.gif] imamo pa krst 5.junija. sam k župniku moram še, če mu termin paše. itak da mu mora[sm=jezicek.gif] mamo že gostilno rezervirano pa vse, tak da mora biti župnik najmanjši problem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moram pa še nekšna vabila narditi, da bo bolj uradno [sm=smiley1.gif] zdaj mi taja spi, pol pa gremo na en sprehodek, ko je tak lepo sonce [sm=bravo.gif] tv- jaz ji tud pustim gledat, te je vsaj tiho [sm=smiley1.gif] na začetku ji nisem pustila, pol pa je bla neka tečnoba in ko je tv bil prižgan, je kar utihnila. in od takrat to kar prakticiram [sm=smiley20.gif] taja mi pri mleku fejst štrajka. zjutraj sploh noče dosti pojesti, mlečna riževa kašiva, al pa banana in breskev, to ji pa ide v rit. to je dobro. potem mamo neko sadno kašico, pa kakšni jogurt al tisti fruchts pause ji je tud dobro. zvečer pa gremo s kašico za lahko noč spat. no, vmes mi zato dvakrat popije malo mleka. pač te en sadni obrok odpade. pa zelenjavo ma tudi zelo rada. dozdaj pri njej še nisem našla hrane kaj ji ne bi pasalo.. je očitno po atiju [sm=jezicek.gif] araz-se mi zdi,da si ti omenjala igračo Pametni kuža. si ga kupila? je okej? ka jaz tud razmišljam da bi ji takšega vzela v pondeljek greva z [sm=love.gif] v nabavo, najprej Taji oblekico za krst.. no, nekaj v stilu kak je mela Poopsy za malo na krstu. da se lahko kasneje tudi nosi. tolko od mene. čao
|
|
|
|