|
taipai -> RE: Decembrski biseri 2009 (25.7.2010 21:01:03)
|
ola bejbe! pa smo iz dopusta; blo super fino fajn, hribi res pašejo [sm=smiley1.gif]. Včerej je pa Anže zakuhal (jao, pa lih v petek sem se še hvalila, kako moj fantek še ni bil nikol bolan, tut smrkav ne, zdej je pa bogi [sm=smiley13.gif] (. Vročina naraste, pa spet pade; ješč je normalno (to mi je všeč!), vročina pa tam okrog 38.5+, lih tok, da je ves matast :( mu dam svečko, je bolš, se že smeji, potem pa spet isto :S bogi je! Jutri, če ne bo boljše, gremo itak k dr. nekak mislim, da so zobki; slina mu teče iz ustk ful, z dudo se praska po dlesni, sam videt pa ni še nič [sm=zmeden.gif] sej pravm, bom vidla, kako bo jutri, drugače se gremo pokazat. Upam, na najboljše! Zdej je zaspal, sem mu spet dala svečko; upam, da prime! mleko&mlečni izdelki: sem mu naredila pire krompirček, pa dala čist mičken mleka+kisle smetane, pa je blo vse BP. Kar se jogurtov&skutk in podobnih zadev tiče,bom počakala še mal, oz.postopoma mu bom dajala. Bom pa tut kupovala navadne in sama notr mešala sadje. Shopgirl: hh, js mam isto eno tako "motno" glede glutena; kaj pa če bo kej.. [sm=zmeden.gif] itak, preveč kompliciramo glede vsega, pri drugem bo že pol manj tega. sem mu tut sama dala že kak piškotek (plasma), pa zadnjič mal polente oz.koruznega zdroba-ki naj bi vseboval sledi glutena; pa ni blo nc reakcije. zdej bom počas bl uvedla kuskus (sej, kuhate po navodilih, ne?-5min v vodi pa je, ovsene kosmiče (evangelie ktere kupuješ?) bolš 2x prašat, k pa nevedt [sm=smiley1.gif] Zelenjavo ima ful rad; pa mu nc ne solim al pa čiiist mal, ponavadi skuham nad soparo in pretlačim z vilico. Jeva tut meska -perutnino, k mu jo fajn skuham pa pretacim z vilico, pa lepo poje. Sem mu pa dala dans pri kosilu mal pohanga meska-seveda brez pohanja, pa mu je blo prav všeč [sm=smiley36.gif] Drugac mava pa tak ritem: zjutraj dojenje, malica=sadje, kosilo=zelenjavno-mesno, malica=dojenje, zvećer=kašica, pa po kopanju še dojenje Ponoči se še zbujamo; 1x-2x, kokr je. Sem pa vesela, da se zbudi, ker na dopustu sem se pa (verjetno no) za las izognila mastitisu: čist trd jošk, k skala, bolel ful, sam čakala sm, kdaj se bo zbudu :D sem ga pol kar v spanju podojila in je blo bolš. Ja, mleka mam še skoz za izvoz [sm=bravo.gif] Zdej mu bom počas še zjutraj začela GH dajat, tako da bomo imeli 4obroke GH oz.čist po njegovi volji:) itak je bolj ješč fantek [sm=smiley36.gif] aha, se jedilnik: včerej :brokoli+mesek, danes: rdeca pesa&pire krompir; Nic, grem se mal pred tv,pa upat , da se mojmu princu stanje izboljša! NInča, vse dobro MAtevžu!![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|