|
taipai -> RE: Decembrski biseri 2009 (17.3.2010 21:43:29)
|
hej! po dolgem času spet mal javljanja:) moj princ spi, in mam mal časa. Drgac pa zdej, k so tko lepi dnevi veselo vozičkava po par km dnevno in je prav fletn. Sva zunaj tam ene 2-3h, odvisno:) Za kratek čas prideva domov, da pripravim kosilo, tamalčka kr pustim spat (dans je bla musakA), potem pa dalje vozičkat. Mam tako srečo, da ga sam v voziček dam in že spi! tko da HB ni problemov z jokanjem [sm=smiley36.gif] No ja, da se mi par km od doma začne dret, ne vem kaj bi:D da še mal pokomentiram. nohtki: mojmu [sm=duda.gif] tut ful hir rastejo, na nogicah mu jih še nisem strigla; kadar je brez štunfkov veeedno brca, ni šans, da bi mu jih ukkrotila [sm=smiley36.gif]. Bo treba kako drugo taktiko uvest. Na rokicah pa strižemo 1x na teden, pa še to tkt k se dojiva - kr dovol mi:) kakanje: prej je kakal vsak dan po max 4-5x, zdej je pa neki zabasan in sploh ne kaka:( včeraj zjutraj je mal, pa zvečer, dons pa sploh nič. Sem mu dala sladke kamilce, masirala trebušček, pa nič ne pomaga [sm=zmeden.gif] Ne vem, al se pol prebava uredi, oz.zmanjša to kakanje al kak?? Mi je kr mal čudn.. pikice: v pon.imamo 2.posvetovalnico in s tem tudi cepljenje:) je pa FUL močan! Anže SPLOH NE mara več ležat, ampak samo pokončno na rami, da opazuje (ena je tut to napisala ane) -čeprav to baje ne smejo [sm=zmeden.gif] To pa prakticira od enga druzga mesca dalje. Če pa ni tko, se pa histerično dere, da je ves rdeč v glavco in komaj do sape pride :D pa če ga primeš za prstke, bi se kar dvignu v sedeč položaj.. skratka, močn je [sm=smiley36.gif] uvajanje GH: mislim da bom okrog 5,5m začela. jutri gremo pa na izlet na našo Obalo, je moj vzel dopust. Upam, da ne bo kej pihal dol:S napoved je sicr ke obetavna, bomo vidl :) Prvič pa gremo kar tko nekam za cel dan .. no sej, jošk ma mami skoz pr seb, ostalo pa lah še dobimo dol [sm=smiley36.gif] no, nočko
|
|
|
|