jana84 -> RE: II pričakujemo februarja 2010 (31.1.2010 14:46:32)
|
Pozdravček punce! Kako smo kaj danes? Do zdaj nisem bla skor nič tukaj na tej temi aktivna, ker sem še vedno urejala seznamček pri januarju, pa za izpit sem se učila kot zmešana, HB da sem ga nardila... Naj se malo pohvalim in vam dam malo lušta in upanja: včeraj sem postala že ta 3. teta: sem dobila nečakinjko, punca je malo majhna (rojena 3tedne pred rokom), ima 2440g in 48cm, pa nič zato. Glavno da je punca zdrava in močne volje... Mi smo lepo tetko hudotetko [sm=hudicek1.gif] poslali in rekli, da nima kaj iskat pr naši bajti, da pač ni več dobrodošla [sm=smiley36.gif], ampak sej veste kako je s to tetko, kot da ne bi nič slišala in delala po svoje... Glede O testov: jaz jih nisem še nikol delala in tud ne vem če bi jih...upam da bo uspelo brez njih...O imam ponavadi tam 13.-14. dan cuklusa, ki je ponavadi dolg 26dni (tokrat je bil izjemoma krajši in sicer 24dni)...Meni se po enem SS enam porodu in eni abraziji odmrlega ploda v 10tednu ni ciklus praktično nič spremenil in sem s tem kar zadovoljna...Tud kakšnih posebnih težav (bolečin al kaj podobnega) nimam ob M, tako da sem kar srečko, vem... No, upam, da se bo res kmalu začel ta seznamček barvat v drugačno barvo...ROZA!
|
|
|
|