Kerensa* -> RE: Čvek 2010 (16.1.2010 10:37:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Je udoben,je visok,kako se ti je zdelo? Zame, kot za voznico, je prevelik (vsaj tako se mi zdi). Moti me, ker spredaj nima niti malo odlagalne površine (niti mobitela, niti škatlice cigaret nimaš kam odložiti), prav tako pa ima takšno armaturo, na katero nikamor ne moreš namontirati npr. stojala za pločevinke. Naslonjalo za roko (komolčnik) je nekoliko preozko, prav tako je med sovoznikovimi koleni in predalom v armaturi prevelika razdalja (četudi daš sedež čisto naprej) in moraš še skoraj vstati, da odpreš predal. Preglednost je dobra (dodatna ogledala), zunanji videz je bolj ameriški, pospeške čutiš na sedežu in oprijemljivost na ovinkih je tudi dobra. Ni mi pa všeč, da sta dodatna dva sedeža zadaj (za 5. in 6. potnika) dobavljiva samo ob doplačilu (če tako pogledaš, potem to ni enoprostorec, temveč navaden osebni avto, limuzina) in da zadnjih treh sedežev ne moreš dati ven, temveč jih lahko samo zložiš. Ko potegnem črto, lahko sicer rečem, da sem uživala v vožnji (serijski radio z zvočniki je čudovit), ampak za to ceno (od 18.-25.000€, plus doplačila) bi pričakovala več, zato nakup gladko odpade. Gremo pa v ponedeljek ob 11-ih na testno vožnjo nove Lagune Coupe.
|
|
|
|