RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


mazonkla -> RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano (18.2.2014 11:41:12)

pozdravljene, je že nekaj časa od tega kar ste ene tukaj pisale. Sama grem jutri na 30 dnevni post, če bo vse kot mora biti bom podaljšala še za 30 dni. S posti imam kar nekaj izkušenj a sem jih delala pred leti od kar imam otroke se ga še nisem lotila. Torej jutri začnem a se katera pripravlja na kak dan ali dva postenja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.2.2014 16:25:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




šlogarca -> RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano (27.1.2015 15:01:08)

Začela bom s presnim jedilnikom, saj imam dovolj prebavnih težav, napihnjenosti in življenja brez energije. Nekaj osnovnih smernic in napotkov sem že dobila, pred kratkim pa sem za rojstni dan prejela tudi darilni bon za tole trgovino http://www.barbarella-shop.com/ in zdaj razmišljam ali bi rajše kupil blender ali pa prehranske dodatke. Ima kdo od vas izkušnje z pripravo presne hrane in ali so ti mikserji res toliko bolj kvalitetni od tistih za 50€ v merkurju. Hvala za odgovore.




JozicaH -> RE: Postenje / Prehranjevanje s presno hrano (27.1.2015 21:42:28)

Zelo na hitro... Ja, potrebuješ boljši mikser, Barbarella ima dobre. Ne drugega, zaradi miksanja zelenega. Vsekakor brez prehranskih dodatkov. In jaz bi ti svetovala, da še počakaš malo in se prej dodobra informiraš v tej smeri, narediš kake premike počasi, ne naenkrat, sploh tako malo informirana. Lahko si narediš veliko več škode kot koristi s tem. predvsem pa ... postopoma. Malo preberi Boutenkovo o zelenih sokovih, preglej forum presnisvet.net (ne vem, ali je še aktiven, ampak v času mojega izleta v presni svet je bil aktiven, a tudi iz starih debat se da ogromno koristnega potegnit...).

Pa mogoče se tudi tako ne bodo težave rešile. meni se npr. niso, ker imam tak tip prebave. še bolj sem bila zaprta (in mene še vedno zeleni smoothiji, če jih preveč pijem, zaprejo), presna hrana pa mi ni ustrezala sploh, se je poznalo na koži, laseh, počutju... Ni vse za vse... Treba si je prisluhniti. probat, a ne it z glavo skoz zid.

pa srečno!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]