Tretjinka -> RE: Prve snežinke 2010!! (26.1.2010 13:16:41)
|
Pozdravljene... da se še midve malček oglasiva....kako mi je pa čudno pisat v ženskem spolu [sm=jezicek.gif]...ampak se počutim prav važno, da končno lahko [sm=bravo.gif] SASSY, napa je zakon!!! [sm=bravo.gif] zdaj je sicer še nismo zalaufal, je pa pri prvih dveh, tudi pri nas, delala čudeže [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pri nas je Pika za1x kar pridna...malo manj pridna sem jaz...pri prvih dveh sem zelo disciplinirano prestavljala ta lačna usteca v svojo posteljo in site trebuščke nazaj v otroško...zdaj pa kar zaspim....in ko se zbudim, je detece stisnjeno k meni, ura pa je že čas za nov podoj in tako vržem joško ven in spet zaspim do druge runde [sm=zmeden.gif]...tko, da....v bistvu veliko spim, ampak bolj slabo, saj se ne premaknem niti za milimeter in se zbudim vsa zakrčena....moj se že konkretno razburja, saj noče, da bi otroček spal v najini postelji, ampak na pomoč mi pa ne priskoči....pravi, da ni logike, da bi se on zbujal, če se moram itak že jaz [sm=zmeden.gif]..pa še malo ga moram popljuvat [sm=zmeden.gif]....namenil nam je točno 1 teden očetovskega dopusta in je že šel v svet...tako, da...mi2 sva že sami...no, saj ker sva sami je kar ok, če bi pa ta večja 2 bila še vedno bolana, potem bi bilo pa res dizaster!....no, mi smo bili prejšnji teden vsi doma, tudi večja2, ta teden pa se vračamo v stalne tirnice in sta se večja vrnila v vrtec....sta šla zelo rada! drug teden pa, če bo vse ok, gresta na počitnice k mojim staršem....se mi zdi, da sem kot na dopustu, ko sem sama doma samo z enim dojenčkom [sm=smiley36.gif] Kopali se še nismo, ker popek še ni ok... Temenc tudi za1x še nimamo.... Čiščo kakšen dan imam, kakšen dan ne.... [sm=sloncek.gif] mi še ne diši, tako, da se mi nikamor ne mudi [sm=smiley36.gif] Dojenje teče ok, mala je pridobila več kot je potrebno, tako, da sem full vesela! Se še živo spomnim, kako sem se pri prvih2 "pobijala" z dojenjem....tokrat pa je vse tako lepo naravno steklo, da mi je dojenje res v užitek...Dojila bom, kjer bo otroček lačen...no, mogoče ne ravno v vrsti pri blagajni, ampak vsekakor pa v bljižnjem bifeju....prva dva sem imela poleti in je bilo lažje in lepše, saj sem večinoma dojila zunaj ali pa tudi v avtu, v tem mrazu, pa to ne bo šlo in bodo mogli pač ljudje malo večkrat "proč" gledat [sm=smiley36.gif]..je včasih prav smešno, ko vidiš kako se folk strahoma proč obrne, ko vidi, da je zagledal doječo mamico [sm=jezicek.gif] Pika se je zbudila....joče pa tako, kot bi je pol manjkalo...piiiiičim... lp
|
|
|
|