Dobro jutro, avgustovke! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


tina104 -> Dobro jutro, avgustovke! (26.6.2005 9:37:38)

No, dober dan pravzaprav. Sem že od 7. budna (za mene je itak normalno, če se zbudim že ob pol šestih, zvečer pa od devetih naprej ponavadi sploh več ne funkcioniram).
Včeraj se nisem nič oglasila, ker sem velik del dneva preživela v naravi (daljši sprehod ob jezeru), blo je fajn, ampak vroče za znoret. Pa noge in prste na rokah sem imela potem tako zatečene, da sem jih komaj premikala. Zatekam drugače ne veliko, ampak ta vročina je res:hudicek:
Javite, kaj boste počele danes. Moj je tudi danes doma, pa me vleče, da bi spet nekam šla, pa sploh nimam idej, ker je toliko pogojev - ne sme biti prevroče, ne sme biti preveč naporno, ne sme biti preveč nevarno (veliko športov torej odpade). Verjetno si boma privoščla spet kak sprehod.




Jessy -> Dobro jutro, avgustovke! (26.6.2005 9:50:09)

Tina, si me pa za las prehitela z novo temo! :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem se zbudila dokaj zgodaj (ob 9.15), ker običajno spim do 11h ali več, vendar mi postane kar vroče, saj zjutraj sonce posije na najino okno.

Zdaj čakam, da se :love: zbudi, saj je tudi on en velik zaspane! Potem pa greva na praznovanje sestrinega roj. dne. :bravo::bravo::bravo:

Sem se pa včeraj tudi sama malce sprehajala po gozdu, pa sem imela zvečer takoj zatečene noge, kar drugače nimam. Opažam pa tudi, da so me začela boleti podplata, kar bo najbrž posledica vseh teh kilogramov, ki jih nosim in pritiskajo na podplata. No, še malo, pa bo takoj nekaj kg manj in počutje tudi boljše.
Postajam pa čedalje bolj okorna in štorasta. S trebuhom se mimogrede kam zaletim, v postelji se obračam kot kaka 80-letnica, s postelje se tudi na čudne načine pobiram....radosti nosečnosti....

Kako pa ostale?

Aja...tudi moja :duda: je v teh vročih dneh manj aktivna, kot je ena že omenila včeraj. Očitno jih utruja, tako kot nas!
Bom mogla začet šteti gibe, da ne bo kaj narobe.

lp, Jessy




Tiamo -> Dobro jutro, avgustovke! (26.6.2005 10:29:01)

Jutro,

danes sem bila pa jaz zaspanka :zaspan::zaspan: sem spala do 10:00 :sloncek::sloncek:

Včerajšni piknik se je dobro odnesel, samo meni je bilo tako vroče, da sem bila prav tečna.
Noge so tudi meni zatekle kljub temu, da sem imela obute kompresijske dokolenke. Verjetno je bila vročina kriva.

Moja :duda: je kljub vročini včeraj veselo skala po mojem trebuščku.

Zdajle šibam, k bratu, dokler so še zmerne temperature.

LP Tia74




urši77 -> Dobro jutro, avgustovke! (26.6.2005 13:45:54)

No, tako, pa se tudi jaz lahko pridružim klubu otečenih nog:) Včeraj so mi prvič otekle in je še zdaj tak čuden, poln občutek....
Bejba je tudi pri nas malo bolj pospana čez dan, a ko pride noč.....ja, noč ima pa svojo moč:)

V glavnem vročina za znoret, ostalo pa kar gre - tako kot je rekla Jessy - uživamo radosti nosečnice.

LP in se tipkamo:muca:




Stran: [1]