RE: kaj danes kuhate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

sonček33 -> RE: kaj danes kuhate? (16.2.2011 15:00:34)

ta teden ej bilo in bo

pečeno kislo zelje + pečena krača
rižota z ardčem in pršutom + motovilec
zelenjavna juha+ grsovi-skutni cmočki z borovničevo omakco
jota

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (16.2.2011 21:15:12)

V pon. rizibizi z grahom in korenjem, malinova smetanovo-skutina torta. V torek ostanek rizibizija in cvetačno juho in ostanek torte.
Danes slane ajdove palačinke z omako iz graha, šunke in bešamela. Nič sladkarij oz. samo kupljeni spekulasi, hehe.

sanelaa -> RE: kaj danes kuhate? (16.2.2011 22:58:32)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

V pon. rizibizi z grahom in korenjem, malinova smetanovo-skutina torta. V torek ostanek rizibizija in cvetačno juho in ostanek torte.
Danes slane ajdove palačinke z omako iz graha, šunke in bešamela. Nič sladkarij oz. samo kupljeni spekulasi, hehe.

Mmmmmmmmmm.....a je to dobro torto težko narediti.........čakaj, saj sem menda že napisala da si želim en teden jesti pri vas?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 7:50:30)

Spagetni narastek z redkvicami, pusto sunko in mozzarelo + solata

StrawberrY -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 9:23:25)

Pečene piščančje krače, pire krompir, mehka solata.

naja17 -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 13:50:38)

Pico - ker je pa pr men zmeri neki druzga gor, me pa sam neki zanima, a koruzo v zrnu takoj dam gor, al prot koncu [sm=zmeden.gif]

K_a_t_i -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 15:06:34)

zdrobovi ocvrtki z zelenjavo

**NiNa** -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 15:12:48)

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Pico - ker je pa pr men zmeri neki druzga gor, me pa sam neki zanima, a koruzo v zrnu takoj dam gor, al prot koncu [sm=zmeden.gif]

jaz dam kar takoj, preden dam pečt

danes: ajdovi štruklji s skuto + juha iz sladkega zelja

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 15:28:22)

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Če jo kdaj dam, jo dam takoj, ampak pod sir, da se ne izsuši

Danes smo imeli fižol-grahovo juho z domačimi prekajenimi rebrcami. Spekla sem še pletenico s semeni

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (17.2.2011 16:05:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Spagetni narastek z redkvicami, pusto sunko in mozzarelo + solata

Sprememba plana... obrusena juha (nimam pojma kako se to pravilno rece) + en super fini fajn polnozrnati kruh, ki ga zna spect samo moja soseda, ki ne izda recepta:( god damn:D

marta82 -> RE: kaj danes kuhate? (18.2.2011 9:36:07)

Polpeti, dušena bučka, motovilec.

StrawberrY -> RE: kaj danes kuhate? (18.2.2011 9:49:36)

Špageti bolonez, solata. Za sladico pa zvečer torta [sm=smiley36.gif].

Klemy82 -> RE: kaj danes kuhate? (18.2.2011 13:03:11)

Pojma nimam...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] klikam tle gor in iščem ideje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aja, včeraj je bil pa piščančji paprikaš pa pire krompir. 

marta82 -> RE: kaj danes kuhate? (18.2.2011 16:37:02)

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Polpeti, dušena bučka, motovilec.

Sprememba plana: danes so bili polpeti, pečen krompir in motovilec, jutri bo pire, dušena bučka, midva s sinom kar je ostalo polpetov, mož pa ocvrt zrezek.

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (18.2.2011 21:01:35)

No, je bil pa danes spagetni narastek... samo je bil z mletim mesom, paradiznikom in mozzarelo:) zraven pa logicno, zelena solata:)

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (19.2.2011 6:39:35)

Krvavice + zeljne krpice + kuhan krompir v krhljih z malce rozmarina:)

StrawberrY -> RE: kaj danes kuhate? (19.2.2011 8:54:49)

Jota. Zraven pa sveže pečeni kruh.

Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (20.2.2011 16:40:08)

Tipicno nedeljsko: goveja juhca + pecen piscanec + tenstan krompir s sojo + solata

sanelaa -> RE: kaj danes kuhate? (20.2.2011 22:38:27)

Porova juha, zelenjavni riž, svinjski zrezki na žaru in solata.

marta82 -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 8:17:36)

Babičina filana paprika.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sonček33 -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 8:32:05)

Babičina filana paprika.
Njami.

zvezdica_1 -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 10:39:40)

rižota s piščančjim mesom, solata...

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 12:11:22)

Mmmmmmmmmm.....a je to dobro torto težko narediti.........čakaj, saj sem menda že napisala da si želim en teden jesti pri vas?

Ni težko, sem dala recept in slikico na blog, no, saj mogoče si ti tam spraševala, ne vem;).
Hehe, a ni zanimivo: eni bi še sami jedli pri nas, enim se pa smilijo moji otroci, da jim ne pečem vsak dan pečenke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa morajo razne "čudne stvari" jest.

Sicer pa: včeraj smo jedli paradižnikovo lazanjo in prirejeni tiramisu čez (torej z brezkofeinsko kavo, aromo ruma namesto prave kave in pravega ruma, pa s skuto namesto z mascarponejem).

Danes bosta malidve jedli narastek stesteninami in zelenjavo (korenje, brstični ohrovt,...), bo dedi pogrel v mv, popoldne, ko se vrnem domov, bom pa naredila - hmmmm - ne vem še... mogoče zdrobove enostavne štruklje in borovničev kompot - mi je zapasalo, ko sem ga videla v hladilniku (kompot namreč)... Pa danes mora bit hitro kosilo, ker ma lubi potem basket in to je fajn hitro.

Te dni planiramo še vrtnarske raviole, enkrat ko bo čas in pa empanadose tudi enkrat ko bo čas. Pa kekse moramo spečt, sem obljubila malima. Aja, zadnjič so mi pa moji trije najljubši spekli čokoladne mafine zjutraj!!!

Poka -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 15:15:51)

Mi tudi raze "čudne" uzadeve jemo... Sploh tašči se zdi, da bova s tako malo mesa in brez sladkorja umrla...

Danes bučkina kremna juha, špinačni žepki iz listnatega testa, jabolčni kompot.

Včeraj - prvič doma narejen mesni burek in prežganka.

Jutri verjetno kaka zelenjavna lazanja.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.2.2011 20:03:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>