ronja -> RE: kaj danes kuhate? (21.2.2011 12:11:22)
|
Mmmmmmmmmm.....a je to dobro torto težko narediti.........čakaj, saj sem menda že napisala da si želim en teden jesti pri vas? Ni težko, sem dala recept in slikico na blog, no, saj mogoče si ti tam spraševala, ne vem;). Hehe, a ni zanimivo: eni bi še sami jedli pri nas, enim se pa smilijo moji otroci, da jim ne pečem vsak dan pečenke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa morajo razne "čudne stvari" jest. Sicer pa: včeraj smo jedli paradižnikovo lazanjo in prirejeni tiramisu čez (torej z brezkofeinsko kavo, aromo ruma namesto prave kave in pravega ruma, pa s skuto namesto z mascarponejem). Danes bosta malidve jedli narastek stesteninami in zelenjavo (korenje, brstični ohrovt,...), bo dedi pogrel v mv, popoldne, ko se vrnem domov, bom pa naredila - hmmmm - ne vem še... mogoče zdrobove enostavne štruklje in borovničev kompot - mi je zapasalo, ko sem ga videla v hladilniku (kompot namreč)... Pa danes mora bit hitro kosilo, ker ma lubi potem basket in to je fajn hitro. Te dni planiramo še vrtnarske raviole, enkrat ko bo čas in pa empanadose tudi enkrat ko bo čas. Pa kekse moramo spečt, sem obljubila malima. Aja, zadnjič so mi pa moji trije najljubši spekli čokoladne mafine zjutraj!!!
|
|
|
|