|
SONČEK LARA -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (22.1.2010 8:26:23)
|
dobro jutro danes sem se končno naspala. mali je uslišal moje želje[sm=bravo.gif], spal je od 20h do 2 ure, in potem do 6h. Aleluja!!! Zdej pa spet spi...zmatran dec. kake ste pa ve mele včer, berem tole poezijo...seks...jah, kaj naj napišem, pri nas smo za malenkost boljši...ampak vam povem, po celodnevnem pedenanju dveh pikcev, špergeta, kupa cunj ki me vsak dan gleda, pa kr nekak ne zgine...mi zvečer niti na pamet ni pride še seks...najlepša leta, pa se nam že ne da več...groza. Sva rekla, da ko se mali neha dojit, si bova prvič odkar imava otroke prvošla en vikend sam za naju...upam. Telovadba? TAMALA firma ima telovadbo z dojenčki v logatcu, v domu za upokojence. In je res fajn, pilatec varjanta, otroci so vsak v svojem otoku, dokler se ne splazijo...pa laufajo po prostoru,m kar nobenga ne moti. Na koncu telovadbe, zmeraj pogovor o težavah ki se nakopičijo, neprespane noči, depresije,...men je blo fajn, takrat je bila cena 8evrov na obisk. 30evrov na mesec.1x na teden. plavat pa smo hodili v rehabilitacijski center soča. Razmišljam da bi tudi sedaj hodila, ampak nekam kjer je med tednom. naslednji teden velja, sam da ne bo snežilo, pridem!
|
|
|
|