tulpek -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (26.1.2010 22:51:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki... ej, a z unimi si bila zadovoljna [sm=zmeden.gif] Tisto so bile dokolenke, a ne? Jaz sem jih imela za novorojenčka, pa so mi bile ful dobre, zdaj pa ne vem al bi al ne, ker ima tako močne nogice, da ga ne bi tiščalo [sm=zmeden.gif] Kake so tvoje izkušnje [sm=zmeden.gif] Js sem še vedno zelo zadovoljna z njimi, ampak za bolj topli del leta jih ne bom vzela. JIh pa ne dam vedno do kolen, prej prepognem zokenček nazaj, edino, če je zaradi temperatur potrebno. sej, jaz za zdaj rabim [sm=zmeden.gif] Js, če jih dam čisto do kolen, se mi zdi, da ga tišči, zato mu ne dam pogosto. AMpak imam manjšo velikost, tisto pod 6 mesecev. Hmmm, mogoče bi še kakšne večje takšne potrebovala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Saj bomo do poletja še kaj naročale? Ne upam bodijev s kratkimi rokavi naročit, ker ne vem, koliko bo v pol leta zrastel...
|
|
|
|