RE: Mariborčanke XI. del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:01:55)

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Matcar kje začneš delat?

V enem novem lokalu na Pobrežju!

O super. A redno ali samo občasno?

Ja,bi me kr za redno vzel,samo sem do začetka marca v porodniški,ne bo pa nič na črno.[sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:01:57)

Babe...tista tema grozno...kaj to se je v MB zgodilo?[sm=zmeden.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:02:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jap.[sm=smiley13.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:02:15)

Baje da danes,ja!

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:03:13)

Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci...[sm=smiley1.gif]

Ampak se verjetno še ne bom odločla[sm=zmeden2.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:04:17)

Jaz imam na voljo tud en fajn šiht.....samo dopoldan in je v Slov.Bistrci...[sm=smiley1.gif]

Zakaj pa ne? Ti je predaleč za vozit?Al še boš malo uživala doma?[sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:05:12)

Jap.[sm=smiley13.gif]

mene je tak že full strah....ne maram,da po mraku šetajo...mi mati reče da kompliciram...ampak ne morem iz svoje kože...marsikaj sem že tu v Mb doživela...ko sem se po temi vračala sama domov in vem,da je nevarno[sm=smiley13.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:05:14)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

kak se reče na porodniškem dopusto po angleško?? 

maternity leave

thank you very much.

Grem zdaj bele liste iskat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ju velkom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:05:52)

kak se reče na porodniškem dopusto po angleško?? 

maternity leave

thank you very much.

Grem zdaj bele liste iskat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ju velkom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:06:16)

Zakaj pa ne? Ti je predaleč za vozit?Al še boš malo uživala doma?[sm=smiley36.gif]

ne ne...relacija super,pa delo tudi.....edino vem,da bi me radi kao zaposlili,jaz tega ne želim.....pa ne...ni mi še za delat it nekak[sm=smiley13.gif]

tasa_m -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:06:37)

ti si asica.
Jaz bi vse sprejela z odprtimi rokami,sam da dobim šiht. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:06:45)

Kje? Kaj? Jaz bi...(če ni strežba)

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:07:34)

Jap.[sm=smiley13.gif]

mene je tak že full strah....ne maram,da po mraku šetajo...mi mati reče da kompliciram...ampak ne morem iz svoje kože...marsikaj sem že tu v Mb doživela...ko sem se po temi vračala sama domov in vem,da je nevarno[sm=smiley13.gif]

Ma,ja,ni se več za hecat dandanes![sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]En cajt so v EP kradli punčke stare 3-5 let,ene 5 takih primerov je blo v enem mesecu,samo so eno babo dobli,pa je vse skupaj potihnilo pol.So pa jih na balkan prodajali.Groooooza!

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:07:42)

ti si asica.
Jaz bi vse sprejela z odprtimi rokami,sam da dobim šiht. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ma ne..res mi ni...od 18 leta sem delala skozi..brez mesca fraj.....[sm=smiley13.gif]...mi zdaj tak nenormalno paše bit "malo" doma[sm=smiley36.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:08:40)

ne ne...relacija super,pa delo tudi.....edino vem,da bi me radi kao zaposlili,jaz tega ne želim.....pa ne...ni mi še za delat it nekak[sm=smiley13.gif]

HB,če ti tak paše.Jaz pa rintam že od avgusta,ne zdržim dolgo doma.[sm=jezicek.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:09:20)

ne ni strežba..nekaj podobnega je....ampka nebi tu javno....Bom jutri kaj več izvedela.....in če se ne odločim...javim....[sm=smiley1.gif]

marta82 -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:10:30)

ne ni strežba..nekaj podobnega je....ampka nebi tu javno....Bom jutri kaj več izvedela.....in če se ne odločim...javim....[sm=smiley1.gif]

Ok.

tasa_m -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:10:44)

ma ne..res mi ni...od 18 leta sem delala skozi..brez mesca fraj.....[sm=smiley13.gif] ...mi zdaj tak nenormalno paše bit "malo" doma[sm=smiley36.gif]

hb da vama gre finančno ven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Jaz vem, da nama nebi šlo,če bi bila samo T. plača.

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:10:45)

Jap.[sm=smiley13.gif]

Ma,ja,ni se več za hecat dandanes![sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]En cajt so v EP kradli punčke stare 3-5 let,ene 5 takih primerov je blo v enem mesecu,samo so eno babo dobli,pa je vse skupaj potihnilo pol.So pa jih na balkan prodajali.Groooooza!

se vam ne zdi čudno....da se vse nekaj čudnega dogaja v sklopu tu gori(rr mislim).....fulll imma feelinge,da nekdo prav preži tukaj na nas..Morda sem čudna...ampak[sm=smiley13.gif]

tasa_m -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:12:14)

se vam ne zdi čudno....da se vse nekaj čudnega dogaja v sklopu tu gori(rr mislim).....fulll imma feelinge,da nekdo prav preži tukaj na nas..Morda sem čudna...ampak[sm=smiley13.gif]

bomo mogle na FB svoj zid objavit, kjer so lahko smo določeni člani tiste katere sprejmemo same. Tam se vsaj malo bol varno počutim.

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:12:42)

HB,če ti tak paše.Jaz pa rintam že od avgusta,ne zdržim dolgo doma.[sm=jezicek.gif]

ma ja....končno sem "zaživela"...prej sem skozi samo delala...nič druga..samo služba...dom..in obratno....[sm=smiley1.gif]

vem,da bo slejkoprej treba nekaj migat...ampak vedno bolj študiram varjante,da bi nekaj doma delala...bilokaj...samo da sem doma[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:13:54)

hb da vama gre finančno ven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Jaz vem, da nama nebi šlo,če bi bila samo T. plača.

mora it....nekak....ne misli si,da je lahko....

matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:14:49)

ma ja....končno sem "zaživela"...prej sem skozi samo delala...nič druga..samo služba...dom..in obratno....[sm=smiley1.gif]

vem,da bo slejkoprej treba nekaj migat...ampak vedno bolj študiram varjante,da bi nekaj doma delala...bilokaj...samo da sem doma[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Saj zato pa bi jaz šla v SP,ker bom doma,pa samo tu pa tam kak delaš.Dobro,na začetku ne,ko pa zalavfa zadeva,pa komot.

arabela* -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:14:50)

bomo mogle na FB svoj zid objavit, kjer so lahko smo določeni člani tiste katere sprejmemo same. Tam se vsaj malo bol varno počutim.

[sm=smiley20.gif]

tasa_m -> RE: Mariborčanke XI. del (30.1.2010 21:14:57)

mora it....nekak....ne misli si,da je lahko....
Verjamem da ni.

Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>