|
rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (3.2.2010 11:59:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaka tečka mala je danes naša Timeja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Glede učenja - jaz imam neverjeten zagon in voljo.. Poleg tega je pa moj končal s predavanji in jo, ko se učim, popazi. Ko pa se on uči, jo pa pazim jaz. Ko se pa oba, pa jo po navadi dam mojim staršem za popazit[sm=smiley1.gif] pridna sta!!!! pri nas pa sma dopoldne sami, popoldne in zvečer se ati uči, babic pa v bližini nimamo [sm=smiley13.gif] ampak bom zmogla, vem [sm=smiley1.gif] čas imam po sedmi uri zvečer, ampak takrat se meni nič več ne da.... samo še tv zmorem [sm=jezicek.gif] seveda ti bo uspelo [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] jaz mam zdaj srečo, da je doma, ker se sam mora učit, pol bo pa do junija še doma, ker zdaj grem pa jaz na fax[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] babice mamo tudi mi oddaljene približno 60 km, ampak se, ko smo tam (vsakih 14 dni, skoz vikend), takrat učim[sm=smiley1.gif] vse bomo uspele narest - že zaradi naših sončkov[sm=smiley1.gif] ti še maš tak samo strokovnga, jaz pa še mam malo morje izpitov - kaj pa sem bila poredna, ne? prav mi je[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|