|
rina22 -> RE: Mariborčanke XI. del (25.1.2010 12:44:14)
|
pozdravljene, kak ste kaj? meni tak ni za nič.. glava me boli, pa učit se mi ne da[sm=smiley13.gif] sem malo brala za nazaj, kolko sem mela časa, pa volje (ker sem danes res tak crknjena).. pa sem vidla - ly, da se ne boste selili[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Upam, da boste čimprej našli drugo stanovanje [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] mi se tudi ne bomo selili pred junijem[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] je lastnica rekla, da se lahko izselimo v primeru, če najdemo koga drugega. 2 najemnin pa res ne moreva plačevati[sm=hudicek1.gif] no, potem je pa prišel bratranec od mojega gledat stanovanja, pa je bluzil 100 na uro, tak da bomo vrjetno mogli biti kar tu do junija[sm=smiley19.gif] lepo bodite, pa ju3 se kaj spomnite name ob 11h[sm=smiley1.gif] p.s.: Se opravičujem, da vas zadnje dni zanemarjam. Vsak prosti trenutek izkoristim za učenje - upam, da se mi bo obrestovalo[sm=smiley1.gif] Uživajte [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|