|
matcar -> RE: Mariborčanke XI. del (28.1.2010 21:46:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju. j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena. Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sigurno je bila pri Z.Če je kaka taka stvar,moraš poklicat,pol pa nest potrdilo od zdravnika,al pa izvid,da si bil takrat res tam.Drugače ti vse gre,to pa je res.Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj.
|
|
|
|