šivilja -> RE: Zmajčki 2009-9.del (6.2.2010 13:39:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Tole s tastom je pa res mal čudn. Dober je da si dovol kej tazga. A kera ve če je Recaro v Kosezah odprt ob sobotah. Na njihovi spletni strani piše sicer da ne, ampak ne vem zakaj mam v spominu da sm nek vidla da je do 13h. Smo pač ena velika srečna familija (citat iz Ledene dobe 2)[sm=smiley1.gif] (Zdaj ravno dajem H. spat, pa čakam da se nama mogoče pridruži, ker je ravno prišel domov - a ne bo nič, zunaj kida sneg, ki je ponoči zgrmel iz strehe) Ja za Recaro nimam pojma, pa itak je že prepozno. Lake bi te pa lepo prosila za št. od vodovodarja, ker moramo straniščno školjko zamenjat, ker je ta k jo imamo katastrofa. Jaz pa kuham uno popečeno polento mislim, da je dala recep Papua, pa fileje škarpene za zraven. Pomoje bo dobro, kdaj pa bo pa ne vem. H. mi je skoraj zaspala medtem ko sem jo futrala s kosilom, ostali so pa šli v mesto in potem sta si otroka zaželela še obisk pri babici. Glede na to da morajo potem še peš čez cel Tivoli nazaj do avtam nimam pojma kdaj pridejo. AH, jaz bom verjetno kar pojedla. Sem bila pa že pridna - toga za grka je že gotova, Nodi ima pa že rutko, kapo z zvončkom in hlače. Narest moram pa še majico in čevlje - torej najtežji del. Lačna, lačna, lačna. Upam da bo H. spala dlje kot 15min, glede na to kako je bila utrujena (je kar z zaprtimi očmi usta odpirala in malo pojokavla zraven). Šibam do konca skuhat.
|
|
|
|