lex -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (26.1.2010 22:34:37)
|
Zimska sory ti ne morem pomagat, mi je voda vsakokrat odtekla. Drugi; sem bla mokra ko miš v trenutku. Menda je na 10 minut. Spanje in uspavaje bo meni živce požrlo[sm=smiley19.gif], obe sta se režali ko dve mački prej not. Sem jih pustla sami, da bi se umirili pa sta pogruntali kak mami še bolj živce kravžljat in pritisk dvigovat. Jutri jih dvignem pol ure prej. to ni več normalno!!!!!!!!! Mišek je doma, na smučanju se je imel noro fajn. Ker brat dela na smučišču se je frajer vozil s sankami in celo so se peljali z ratrakom in to ga je prišel kar h koči iskat. Da ne omenjam lopatanja, smučanja naprej nazaj, plesa na smučeh in podobnega (brat je treniral zdaj ga bo pa zgleda okužil [sm=smiley36.gif] - že ve zakaj, da bo oral ledino in bo potem njegov otrok šel po Aleksovih stopinjah[sm=bravo.gif]) Ja se jim že tud vidi, da so noseči in sem res ful hepi, da bom teta bi kar juckala (še sreča, drugač bi me spet primlo po kakih UZ [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kar je meni najlepše, ko prideš h G in vidiš svojo bebo). Zimska mrožeka ti kar lepo ubogaj in ne bodi tak neubogljiva kot jaz[sm=smiley36.gif] Mi smo na Vitin PDP začeli zide gradit in je bil ponedeljek, v torek sva imela čas ker je deževalo ampak je morala gospodična na sredo se rodit, ker je zaupala zidarjem, da lahko sami brez atija delajo[sm=smiley36.gif]. Ja taka je, zahteva svoje že iz trebuha ven. o šoli pa ne bom, ker me je strah kaj bomo glede na to da so vsi trije tak na kupu!!!!![sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|