Inigo -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (3.2.2010 10:09:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ hej hoj pa zdaj je očitno res tak čas za prehlade, kašljanje, vročine....joj, joj ko vas berem se že bojim kdaj bomo spet mi na vrsti - pa komaj smo se pozdravli. upam, da ne no...vsaj v tak hudi obliki ne, kot je bla nazadnje. kriza. no, zadnjič sem pisala o rdečem lulčku, mazala s penatenom - nič, mazala s sudocrem - nič, mazala z jekodermo - nič, naštupala z bejbi pudrom - nič. pa kaj je to zdaj? edino canesten mi še ostane, tega bom pa danes preizkusla (mi je tud v lekarni svetovala). se mi zdi, da ima tariq vedno bolj. prav take rdeče izpuščajčke ima po lulčku, jajčkih in ob strani pri nogicah (tam na pregibu znotraj), take koncentrirane. iraya pa tud ma po luliki ene 4 rdeče izpuščaje, tako razsipane, enega tukaj, drugega tam. [sm=zmeden.gif] Pojma nimam kaj bi zdaj to lahko blo??? danes sem doma. moram malo bajto v red spravit, en kup cot mam za sprat, dva dni sem bla brez stroja, zdaj pa na polno dalje. Tinky, a boš nam zaupala ime?? [sm=smiley1.gif] za vse bolančke [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] ka pa če sta občutljiva na kako hrano? na primer citrusi delajo pikice...
|
|
|
|