[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 20:58:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:04:46)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:06:46)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:17:12)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:23:44)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:24:18)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:35:07)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:47:18)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:49:12)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 21:58:37)

Inigo -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (2.2.2010 22:09:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Inigo - a ne dela dragi več v MB? A ima zdaj drugo službo,glede na to, da je na kosilo vmes prišel?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! a nism nč povedla??? ja, dela u bistvu v isti stavbi, kjer smo doma [sm=smiley36.gif] eno manjše računalniško podjetje. isti blok, samo drugi vhod. kr pod blokom so poslovni prostori... zakon, a?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2010 23:25:17)

Tinky -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (3.2.2010 7:12:12)

živ žav

danes sem zgodnja. Sem vstala že ob pol 7, da v miru spijem kavo in se pripravim, ker ob 9. ima Teo posvetovalnico. Me prav zanima kako bo prestal cepljenje. Do zdej je bilo vedno tako, da se je cel zdravstveni dom tresel, od njegovega vriskanja.
Ko končava, greva še v igralnico, da se malo zdivja, v trgovino in domov.

Včeraj sva tudi izbrala (no, bolj mož) ime za našo pupo, (če je res pupa!!!). SIcer po eni strani res upam da je, ker za fantka imena nimava. Kar je meni všeč njemu ni in obratno.
Zdej čakam, da mi iz Medgena sporočijo datum ac, da dam še to skozi in začnem končno malo bolj uživat v nosečnosti.
Sem pa tudi ugotovila, da sem tokrat zelo lena, ker si nisem bušija še slikala. V prvi nosečnosti sem imela do 15 t že narejen že cel book [sm=smiley36.gif]
Pa včeraj sem Umpo spraševala kolko tednov sem noseča [sm=smiley36.gif], pri Teotu sem vedla do sekunde natančno [sm=smiley1.gif], zdej sploh nimam nobenega občutka, vse je full drugače.

Nič, si grem nardit fasado, oblečt in zbudit gospodiča.

Se javim kasneje.

Inigo -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (3.2.2010 7:59:16)

tinky - fajn zrihtajta! pa upam, dabrez joka [sm=smiley1.gif]

Majuska -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (3.2.2010 7:59:46)

'jutro,

evo nas zaspance ... smo se le spravili od doma. Imeli smo kar mirno noč, zjutraj sem malega po pomoti zbudila, ko sem ga hotela samo pokriti, ampak se je na srečo obrnil in spal dalje.

Grem kavico spit, me čaka pester dan ...

[img]http://halkettlodge.com/halkett%20lodge%20continental%20breakfast.jpg[/img]

Tinky, kdaj imaš pa ti rok? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 8:19:47)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 8:23:43)

3jeMi -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (3.2.2010 8:25:55)

dobro... zame razštelano... jutro!

... ah, ne vem, kaj naj naredim z Lovrovim noskom... res ne... zabasan, samo nič noče samo ven pritečt... posledično kašljanje v spanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] od 7h zvečer do polnoči, potem je le nekako zaspal, ob 6.40 pa spet... babyvac je pa ven potegnil sekreta, ko da bi pucala triprekatno greznico... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
... itak se pa že zdaj bojim najhujšega in se že vnaprej sekiram, da ga ne bodo spet pljučka zvila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]... no, bomo že... kaj ne?

grem malo mignit s prstkom... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 8:46:15)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 8:51:34)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 9:18:18)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 10:04:55)

Inigo -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (3.2.2010 10:09:23)

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

hej hoj

pa zdaj je očitno res tak čas za prehlade, kašljanje, vročine....joj, joj ko vas berem se že bojim kdaj bomo spet mi na vrsti - pa komaj smo se pozdravli. upam, da ne no...vsaj v tak hudi obliki ne, kot je bla nazadnje. kriza.

no, zadnjič sem pisala o rdečem lulčku, mazala s penatenom - nič, mazala s sudocrem - nič, mazala z jekodermo - nič, naštupala z bejbi pudrom - nič. pa kaj je to zdaj? edino canesten mi še ostane, tega bom pa danes preizkusla (mi je tud v lekarni svetovala). se mi zdi, da ima tariq vedno bolj. prav take rdeče izpuščajčke ima po lulčku, jajčkih in ob strani pri nogicah (tam na pregibu znotraj), take koncentrirane. iraya pa tud ma po luliki ene 4 rdeče izpuščaje, tako razsipane, enega tukaj, drugega tam. [sm=zmeden.gif] Pojma nimam kaj bi zdaj to lahko blo???

danes sem doma. moram malo bajto v red spravit, en kup cot mam za sprat, dva dni sem bla brez stroja, zdaj pa na polno dalje.

Tinky, a boš nam zaupala ime?? [sm=smiley1.gif]

za vse bolančke [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

ka pa če sta občutljiva na kako hrano? na primer citrusi delajo pikice...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 10:46:41)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2010 10:50:35)

Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>