netki -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (6.2.2010 15:37:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ netki, no super da sta doma in, da gre na boljše [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] predvsem pa sem vesela, da je še kje kakšna bolnišnica, kjer so razmere malo boljše. 4 mesečni otrok sam? hm....kakšni so to starši? da ne bi mogel mogel biti vsaj eden tam, pa da se ne bi mogli malo menjat...no comment. Meni je rekla ena zdravnica, da otroci POTREBUJEJO starši v bolnici in to zelo. Ni nobene obveze, da moraš biti tam, je pa to pravica in skoraj vsak starš jo želi izkoristit, normalno. Je pa bila na oddelku, kjer sem bila jaz tudi ena punčka, ki je bila sama. Sicer že 4 leta stara, pa vseeno. Mama je prišla samo malo na obisk, punčka pa že 3 tedne tam. Iz drugega oddelka, kjer so bili šolajoči otroci, so hodili k njej v sobo, da so jo zvečer uspavali, bili ob njej dokler ni zaspala. A ni to malo žalostno? [sm=smiley13.gif] hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja starši naj bi bili tam da ga tolažijo ko morajo vse skoz dat, pa da se počutijo varne.....nekak se mi zdi da je skor treba bit, pa gre potem hitreje na bolje ta punčka je bila danes še bolj bolna kot na dan ko je not prišla....glavni razlog pa sta navedla da ji zobki rastejo in da ma ful bolečine in da je boljš da je u bolnic....res se ti otrok smili....po moje jo bo to kr zaznamoval, revčko
|
|
|
|