glugluglu -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (17.2.2010 22:20:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ...ko sem ravno slišala "bav-bav"... si ga ti to naučila? Lej, naša2 že kakšna 2 meseca govorita bav-bav in to samo, ko se stemni in recimo v kateri sobi ni luči, potem oba kažeta tja in govorita bav-bav. Al pa mi kažeta skoz okno. Ampak meni ni jasno od kje jima to? Nikol ju noben ni s tem strašil al pa govoril, tud babi in dedi ne, tud reagiram ne na to, ampak ona2 vztrajata. Je možno, da je to kera fora iz vrtca? Ampak tam ni teme?? Mi2 sva oba ful proti temu, da se otroke straši s takšnimi al drugačnimi bavbavi in strahci, temo al pa nekimi možmi, ki jih bodo vzeli, če ne bodo naredili tega in tega in se resno sprašujem od kje zdaj to. Pravljice pa tud nobene take nismo poslušali, da bi bla kakšna tema, še manj pa kak bavbav... ?? Če je to iz vrtca, potem sem res žalostna, da bi jih na tak način kakorkoli poskušali vzgajat. res. No, lahko pa da je od tam iz kakšne pravljice. Moj je rekel, da bo en dan tam vprašal.... A imajo vaši tud to oz. kakšno je kaj vaše mnenje okol tega? jaz se izogibam kakršnemukoli strašenju, pri nas ni nobenega bavbava, pri nas nihče ne jemlje porednih otrok...., ni ničesar takega
|
|
|
|