Voziček - z košaro ali brez? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


romy -> Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:38:31)

Ojla.
Prosim za nasvete.

Kakšen voziček naj kupim? Ali z košaro, ali brez košare?
In sicer bo naš novorojenček prišel na svet poleti.

Vem, da če je brez košare, da se mora dno dati v čisto raven položaj,...

Ampak mene zanimajo vaše izkušnje? Tiste, ki ste imele voziček z košaro in tiste brez košare?

lp




borci -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:42:12)

MI smo imeli košar pri obeh. Sterejši je rojen avgusta, ta mlajša julija. Sta jo na žalost kar hitro prerasla (imeli smo samo eno za oba), rabili smo jo nekje 5 mesecev pri vsakem, tako da sta ravno sredi zime morala bit brez ampak se je kar izšlo. Mi smo imeli od Peg Perego (cel sistem).




ursi -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:48:33)

Jaz nisem imela pri nobenem košare in je nisem pogrešala.




tejči28 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:50:27)

Jaz nisem imela košare,sem imela voziček,ki se je dal čisto v leže in tudi sedaj ne mislim kupovat košare.




Eva19 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:51:49)

jaz tud nimam košare, pa mam tamalo staro 2 meseca, pa jo tko luštno zadekamo, da ji je prav toplo, in pa sevede je v čist ravnem položaju. košare ne pogrešam. 




Lolita23 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:53:37)

Jaz sem kupšila voziček od Baby booma, kjer tak ali tak dobiš košaro zraven, sem pa rodila marca in sem jo imela dobre 3 mesece noter, ker je bla kar pretopla koašara za njo::)




romy -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:58:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz sem kupšila voziček od Baby booma, kjer tak ali tak dobiš košaro zraven, sem pa rodila marca in sem jo imela dobre 3 mesece noter, ker je bla kar pretopla koašara za njo::)


In kako si zadovoljna z Baby boom vozičkom? Jaz sem jih gledala na internetu in se mi zdijo luštni, pa cena je OK. V kateri barvi ga imaš?
Saj lupinice ni zraven a ne? Jo itak ne rabim, ker jo imam.

A si ga ti prej videla, ali si ga na slepo kupila?




katka0407 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 9:59:20)

Imam voziček Quinny freestyle 3XL, ki se lahko popolnoma poleže. Malček je bil rojen lani aprila, na srečo mi je košaro posodila prijateljica, tako da mi je ni bilo treba kupit. Moram pa rečt, da je bla fajn zadeva. Sicer kaj več kot 3 mesece ni prišla v poštev, ker jo je potem še skoraj prerasel, pa tud vroče je blo precej, tako da ti svetujem, da si jo kje sposodi oz. kupi rabljeno, ker je za moje pojme škoda dajat ful denarja za stvar, ki jo boš rabila kratek čas..




anitka7 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 10:02:16)

jaz nisem imela košare pa je en otrok rojen januarja drugi septembra,vmes je bla notr pa še nečakinja ki je rojena oktobra. Voziček se da v ležeč položaj,spodaj sem imela ovčko pa fajn sem zadekala v zimski vreči.




mini86 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 10:08:32)

bom js kr prehitela lolito23-upam da ne zameriš..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
js mam tud babay-boom voziček v sivo zeleni bavi..moj je rojen junija in je biu do mislm da do oktobra v košari..ni se mi zdela čist nč pretopla sem ga pač manj oblekla..sem definitivno ZA kosšaro ker nš je biu u lupinici ful zgužvan ker je biu tok majhen..v košari je zaščiten tudi pred mrčesom..js sm ga mela uzuni v vozičku že takoj ko smo prišli iz porodnišnice in tako vsak dan, dokupila sem samo mrežo proti mrčesu..šit je edin pr teh vozičkih k ni nobene dodatne opreme..tko da prevleko proti dežju in mrežo proti komarjem smo kupili posebej-univrzalno..aja pa zdj pozimi ma pa zimsko vrečo od jane not-sm dubla v taki zeleni barvi in men je noro všeč..aja ni mi blo še všeč ker nima dvignen za nogice-sam mi je tast naredu tak vložk..če hočš loh še teb..
aja midva sva ga šla tja gledat ker sva šla pač še mal na morje...ni nama blo izvenpoti..mislm pa da če pokličš tja se loh zmenš da ti ga prpelejo tja kjer si na kšn parkirišče pokazat..
lupinica..hja..nobena ne gre gor..se je pa govorl lansko leto spomladi da se bo dala dobit taka da pač paše na ta voziček-in če se ne motm sm tud enga vidla z lupinico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]js lupinice nisem pogrešala dokler mu košara ni bila premajhna..ampak mu v športnem delu tud nč ni manjkal..če te še kej zanima kr vpraši...kera barva je pa teb všeč




muška -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 10:10:45)

moj je poletni in smo košaro imeli. V bistvu si sploh ne znam predstavljat da je ne bi




romy -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 10:21:14)

mini86
Hvala za odgovor. Tudi jaz bi verjetno vzela tega v olivno - zeleni barvi.  Aja vidiš, to za nogice pa sploh nisem bila pozorna.  Hvala.

Sklepam, da si na splošno z tem vozičkom kar zadovoljna, razen seveda tist za nogice in dodatne opreme. To pa ste itak že rešili.

Ali mi lahko rečeš da je voziček vreden tega denarja?

Na sliki mi je res zelo všeč in cena tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pravljica -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 10:49:37)

IZVIRNO SPOROČILO: muška

moj je poletni in smo košaro imeli. V bistvu si sploh ne znam predstavljat da je ne bi


enako...kupila sem rabljeno in jo čez 5 mesecev prodala dalje, še vedno kot novo, za isti denar [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




mini86 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:03:18)

Ali mi lahko rečeš da je voziček vreden tega denarja?



vsekakor...js če bi še enkrat kupovala bi se isto odločila..torbo mam od peg perego skate v isti barvi..pač se da mal skombinirat in glih tko dobr pride..ej pa ni gli olivna zelena veš..je bol svetla..ampak noro lepa..
ja js sm res ful zadovoljna in prou zalublena v ta voziček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
mi je biu pa vizualno bolj všeč ta za 300€ kokr pa uni za 700€...
to je sicer moj prvi otrok in o vozičkih nisem mela pojma oz nisem vedela na kaj naj bom pozorna..če nisi opazila se tudi ročaj ne da obračat tko da otroček skos sedi v smeri vožnje in ne gleda tebe..košara pa je obrnena proti teb..sm mislna da me bo to motilo ampak ko je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] enkrat v športnem delu gleda itak vse drugo tko da ni panike..

upam da sem ti vsaj malo pomagala pri nakupu če se pa še kej spomnš pa kr izvoli




romy -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:13:59)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

če nisi opazila se tudi ročaj ne da obračat tko da otroček skos sedi v smeri vožnje in ne gleda tebe



To me sploh ne moti.
Niti me ne moti, da nima torbe, ker jo ne rabim. Teh nahrbtnikov in torb imam malo morje.

Kako pa je z zlaganjem? Ali se zloži enostavno? Na kako majhen prostor gre? Ali gre v majhne avtomobile kot je npr. clio, punto?

Hvala ti, lp




x_srečka_x -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:14:45)

Pri nobenem nisem imela košare,se pa voziček poleže čisto v vodoraven položaj. Imam pa edino zimsko vrečo od jane ki je super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sta pa rojena marca in septembra.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.1.2010 11:17:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Pikabu -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:18:01)

Jaz pri nobenem nisem imela košare, ker nama z možem ni všeč. Pri prvih dveh sva imela Hauck voziček, ki ima zraven prenosno torbo, zdaj bomo verjetno imeli baby welt, ki ima tudi zraven prenosno torbo. Mi je bolj všeč in tudi bolj praktična. 




mini86 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:20:39)

pri majhnih vozilih je tko da sploh ko imaš košaro bi jo verjetno morala dt na zadnje zice..tko sm js študerala kako bi blo če bi imela še zmeraj twingota..samo sem pol kupla karavana in nisem imela problema ker je šel in zložen voziček nit in še košara zravn..tko na pamet ti težko rečm karkol..ti pa priporočam (ne vem gdaj maš sicr PDP) da ko bo en lep dan da se zapeljete mal z tvojim avtom na morje na sončka in bote točn vidl..tja loh pridš tud v soboto ali nedeljo..al pa tko kokr sm že napisala se zmente kje kjer si doma




hruškolinka -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:20:43)

Moj je tudi poletni otrok in sem imela košaro. Res da sam 3 mesece, ker mu je bila potem premajhna, ampak meni se je zdelo vredno denarja. Pa tud nič mu ni blo bl vroče v košari. Kaj jaz vem, mislim, da je to čist stvar osebne presoje. Nujno ni, je pa fajn. 




hruškolinka -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:21:28)

Aha, še to: mi smo košaro uporabljali prve mesece tudi za spanje, ko smo kam šli. 




sonček33 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:22:00)

Košara [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




romy -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:45:28)

No, punce hvala za odgovore.

Prepričale ste me in bom definitivno kupila KOŠARO.

Hvala




mini86 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:49:03)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




mini86 -> RE: Voziček - z košaro ali brez? (25.1.2010 11:49:50)

sporoči tudi za ker voziček se boš odločila..me prou firbec matra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>