|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Recinko
26.1.2010 14:47:42   
mayble
Ali je katera od vas kupila celotno posteljnino pri Recinkotu? Zanima me če je kvalitetna in če se izplača, glede na to da jo ne morem nikjer videti in otipati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Recinko
26.1.2010 15:01:22   
trobentic_@
Vračilo verjetno je možno,tako kot pri večini
Povprašaj

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Recinko
26.1.2010 15:24:01   
seya
Jaz sem naročilaa 2 kompleta - vendar ti o kvaliteti žal še ne morem kaj dosti povedati, kar imam še zapakirano (bomo imeli na začetku košek in temu ustrezno manjšo posteljnino...).
Imajo pa robo od Galeba (http://galeb.eu/si/vzorci-tip-a-d28.shtml) - poglej, če se o njih in njihovi kvaliteti kaj več piše...

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Recinko
26.1.2010 15:58:58   
gupika
Jaz sem naročila 7-delni komplet, jogi in previjalno. O kvaliteti razpravljati je zelo težko, to je precej relativna stvar, meni osebno se zdi vredu. Se bo pa bolje videlo sčasoma. Zaenkrat sem samo enkrat oprala in sedaj čaka na uporabnika.

lp

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Recinko
26.1.2010 16:10:01   
PC Baby
Jaz sem vzela njihovo prešito odejo 120x60 pa mi ni OK. Je trda, težka in 50% sintetična (50=bombaž). Brisače za kopanje sem oprala ene 10x ali več in še vedno sem imela poln stroj in stanovanje muck. Vse ostalo, kar sem pri njih vzela pa je zelo uredu.

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Recinko
26.1.2010 18:25:15   
norge
Jaz imam tudi njihove brisače in tekstil in mi je super. Brisača je skoz enaka, pa se mi nič ne mucka. Posteljnina je pa tud ful luštna videt, jo pa nimam.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Recinko
26.1.2010 20:12:53   
pomar*ANČA*
jaz sem pri njih naročila kovtrček in sem zelo zadovoljna, je mehet, lahek, se lepo pere... naročila sme tudi jogi in posteljico z čimer smo zadovoljni.

sta bili pa dve polnoma isti naročili v razmaku 14 dni čisto različni. prijateljica je dobila drugačen kovtrček od mene in ona tudi ni bila zadovoljna z kovtrčkom.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Recinko
26.1.2010 20:39:31   
Jada82
Jaz sem naročila posteljnino pri Recinkotu - 9 delno. Zgleda v redu, vendar pa še ni v uporabi ... čaka uporabnika. Mogoče je malo trd material, ampak se mi zdi, da se to s časoma spere, ker tudi, ko sem naročila posteljnino za naju z user posted image , je bila na začetku malo bolj trda, po 2 pranjih pa super. Kovterček se mi pa zdi fajn.
Bom naročila še en komplet ... pa ne vem, a pri njih, a direktno pri Galebu ... še ne vem, a 3 al 5-delno ...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?