|
ursa_p -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (23.2.2010 22:25:24)
|
Cer! Jaz sem imela danes poslovilno "zabavo" v sluzbi. Sem kar sla, ker se mi je ze zjutraj odluscil cep, kar pomeni, da bom po vsej verjetnosti v roku enega tedna sla rodit. Upam, da ne prej. ;) Tako da sem jih razveselila, oni pa mene se bolj. Dobila sem Darilni bon za v Rim - povratna za eno osebo in enosmerna za drugo osebo, allinclusive, 2-3 nocitve [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... v glavnem ful lepo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Potem pa sem v drugi kuverti dobila se financno "injekcijo" in morm rect, da so me prijetno presenetili! Pa zraven se zahvalno pismo za moj trud, natancnost, itd in da upajo, da se vrnem k njim v "objem". Res lepo ... mi je bilo kar hudo, ampak zdej me caka prijetnejse delo. Pri meni je bil cel dan mir, zdej grem pa raje spat, da se ne bo kej zacelo. [sm=smiley1.gif] Rozca ... kako je napovedalo nihalo ... prav ali narobe? Zoey ... super za stran! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa lepe slikce! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bom pa se jaz verjetno moje zadnje nosecniske fotke prilimala cez par minutk. Lp, Ursa
|
|
|
|