|
Jessy -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (24.2.2010 22:11:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy 7lina7, to kar ti opisuješ, sem jaz skoraj v enakem scenariju dajala skozi v času, ko sem šele dobila prve menstruacije. Takrat sem dobila ketonal forte tabletke, ki so mi pomagale, ampak ko sem začela s kontracepcijskimi tabletkami, je meni vsa bolečina izginila in se nikoli več ni vrnila. Se pa spomnim, da je bilo res hudo takrat. In ti to še vedno prenašaš??? A je vsakič tako hudo? jap! že od 10 leta dalje...edino po porodu je bil kako leto in pol mir,pol pa se je spet začelo... zato tak po[sm=smiley35.gif] ,ko vidim reklame za vložke - joj, kak je fajn, komaj čakam te dneve... bla,bla,,.... [sm=smiley13.gif] veš kaj mi še pomaga - pivo!! mi je že foter v najstniških letih rekel, da dobro, da to ni bolj pogosto-ker bi bla pol kronik.. takrat mi je G šibala boscopan, pa ni pomagalo ma ništa,pa če bi celo škatlo pojedla... pa sem 1x čisto slučajno -ker so mi hoteli podvalit rdeče vino,ki ga nisem hotla pit pa tud če ne vem kak pomaga- spila 2dcl piva- EUREKA!!! tak da, če nimam Ketonala - pivo. Zakaj si omenila pivo???? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Zdaj ga pa moram dobit en kozarec!!!! Sej hvala Bogu, če ti kaj pomaga!
|
|
|
|