Kakšna lenoba pa je zdaj to? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


benika -> Kakšna lenoba pa je zdaj to? (30.6.2005 16:17:18)

Moj :duda: me je nežno pobožal danes zjutraj od takrat naprej pa nič. Res, da je bolj lene sorte (ampak ne po meni;))in bolj švoh brca, ampak vseeno se mi zdi mal dolga.

Kako pa kaj z vašimi :duda:? Se ta :hudicek: vročina kaj pozna pri gibih?

Sej mi ni treba panike zganjat, a ne:(?

lp




Grascakinja -> Kakšna lenoba pa je zdaj to? (30.6.2005 16:37:16)

Moja je bolj živahna, tako da bi mene že kar panika grabila. Sicer sama veš, koliko je tvoj pikec običajno živahen.
V vsakem primeru pa bi morala naštet 10 gibov v 12 urah (šteješ po intervalih - če se premika skupi par minut, je to en gib) - če je manj, pokliči G ali se pojdi pokazat v porodnišnico, da ti naredijo CTG in vidijo, ali je vse OK.
Poskusi ga tudi malo spodbudit - malo požokaj po trebuščku, pojdi po stopnicah parkrat gor pa dol, pojej kaj čokolade ali sladoleda, pod hladen tuš pojdi...




Sofi -> Kakšna lenoba pa je zdaj to? (30.6.2005 16:42:37)

Katja, med vikendom sem bila tudi jaz že čisto panična, saj je malček brcal tako neredno in šibko, da sem mislila, da je nekaj narobe. Navajena sem namreč skoraj nenehnih in močnih brcik, pa me je vrglo iz tira, pomislila sem celo, da več ni živ. V nedeljo je pa že zgodaj zjutraj začel svoj ritem in me takoj potolažil. Res je ta vročina naporna tudi za naše bebike in si vzamejo kak dan ali dva odmora.
Mislim, da ti ni treba skrbeti, vroče mu pač je. Ti se poskušaj čimbolj ohladiti in spočiti, pa boš videla, kako ti bo hvaležen, se bo kar odzval. Sicer pa napovedujejo ohladitve za jutri, tako da bo bolje.

LP




Stran: [1]