3x mami -> RE: Oktobrke 2010 (30.4.2010 10:31:06)
|
pixiem, imas mogoce koga (sorodni, prijatelj), ki bi ti lahko kaj posodil al odstopil? taki so vedno dobrodosli... drugace pa, po moje, zacnes v miru gledat malo naokoli, da vidis, kaj bi in kaj ne bi. sploh ce se ti ne mudi, imajo v kakem babycentru obcasno kako akcijo, pa stvari dobis precej ceneje. ce bos kupovala novo, seveda. glede oblek pa poglej malo tudi v navadnih trgovinah, sploh z majce za poleti. velika izbira tunik, tako da se hitro najde kaj tudi za nas trebuh. za hlace pa poglej v kak Ca, H&M, za bolj fine pa popek (ampak je zlo drag). trebuh je ze kar velik, mi je zadnja dva tedna zlo zrasel. tako da zdaj ze cisto vsi opazijo, pa tudi jaz ne skrivam vec (ker se ne da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ). kolo je pa ena od stvari, ki se jo v nosecnosti odsvetuje. ce ti pase, na zacetku sicer gre. potem pa trebuh ze toliko zrase, da ze moti med voznjo. odsvetuje pa se zato, ker je moznost padca in kakih poskodb. na splosno velja, da se izogibas aktivnostim, kjer se lahko tako poskodujes, da bi te morali slikati (rentgen v nosecnosti zelo ni dober!!!). isto velja za smucanje ipd. potem pa pac vsaka sama presodi, kako in kaj.
|
|
|
|