[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.2.2010 14:37:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mini86 -> RE: Alergija na oljko?... (1.2.2010 14:43:53)

tud moj je meu to na izvidih..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]nimam pojma kaj pomeni..iščem izvid pa ga ne najdem..ker je meu-poleg miljon drugih stvari seveda, še alergijo na dišavnice al neki tazga..pol če pomislm ne sme nobenih začimb..no uglavnem oliv itak ne mara, kuham pa skor use z olivnim oljem in se nič ne prtožuje..hvala da si me spomnla k ma zdj kmal ponoven test da upraša kaj to pomen




Azzurra -> RE: Alergija na oljko?... (9.2.2010 13:34:49)

Mi smo tudi danes dobili tak izvid, in sicer pri 3,5 letnem sinu...alergija na pršico in oljke. To ne pomeni, da ne smeš uporabljat oljčnega olja, pazit se moraš ko oljke cvetijo.
Mi smo doma iz okolice Kopra, oljke nam rastejo...ma dobesedno pred nosom, na našem vrtu in če tudi če jih posekam z našega vrta, jih imamo levo, desno, gor, dol....pač živimo na področju, kjer je oljka prisotna. Cvetet pa začnejo menda nekje meseca maja.
Meni je rekla zdravnica, da naj takrat opazujemo otroka in mu po potrebi dajemo Claretine sirup. Posvetuj se s svojim zdravnikom, naj ti določi terapijo. Če pa ne živiš na področju, kjer rastejo oljke, pa teh težav ne boš najverjetneje ne boš imela.




Stran: [1]