|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beljak
5.2.2010 17:51:49   
soncica01
tako, naša punčka je sedaj stara eno leto. To smo čakali :))

Sedaj pa me zanima, kako je z beljakom - ji lahko recimo za večerjo spečem celo jajčko na olivnem olju? Do sedaj je jedla vedno samo rumenjak.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beljak
5.2.2010 18:25:30   
leo**tia
naša še ni 1leto,pa ji dajemo že skoraj 2-3 tedne jajčke,prvo malo da smo videli če bi bila reakcija,pa ni bila in zdaj ji naredim umešano jajčko in vse lepo poje..sem slišala od ene kolegice,da ji je pedijatrinja povedala da če ni reakcije po testeninah kje so jajci not,da lahko tud jajce da za jest vred z beljakom.ona je začela dajat mali že s 8mesecev vse poprek..jaz moji naredim šmorn,ga je ravno zdaj jedla user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 5.2.2010 18:27:23 >

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: beljak
5.2.2010 18:47:18   
Katy78
Poleg testenin, ki vsebujejo jajca, mu zaenkrat dajem cela jajca samo v obliki jajčnega namaza ali pa kakšnih palačink ali šmorna, ki mu pa itak ne grejo preveč v rito. Ker ni bilo do zdaj nobene reakcije, mu bom najprej naredila umešana jajčka.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: beljak
5.2.2010 20:06:42   
Najaa
Moja je zdej ene 2-3 jedla rumenjak in ni bilo nobene reakcije. Ker je nedonošena, bom počakala še malo, ene 3 tedne, pol ji bom pa celega dala.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: beljak
5.2.2010 20:35:57   
Evica22
Tudi mi smo začeli celo jajčko dajati pri dopolnjenem enem letu. Je pa res, da mu jajčko naredim vedno za zajtrk (to je njegov najljubši zajtrk), zvečer pa dobi kaj mlečnega. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: beljak
5.2.2010 21:24:13   
tasa_m
Naša bo stara 1. leto pa je jedla tud do zdaj samo rumenjak, ravno prejšno nedeljo pa je probala tud malo beljaka. Ker sva midva z mojim imela jajca za zajtrk. Tak, da ji bom kdaj umešano jajčko nardila za zajtrk preden bo šla v vrtec, da nebo skoz na kruhu ali pa mleku zjutraj.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?