Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 13:50:27)

Ja kje pa ste punce? A še zdaj čvekate?:)-:)-:)- Dajte malce napišite kako je bilo, kje ste bile, kako dolgo.... Jaz sem firbčna, sploh pa še zato, ker me ni bilo zraven :(:(

ZARA -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 13:57:48)

Čakamo,čakamo...

O, Anitka ;)! Kako to da tebe ni blo zraven??

Anitka -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 15:12:42)

Še čakamo, čakamo, čakamo..................

Eh Zara, žal mi časovno ni zneslo. Bom drugič nadoknadila ;)

biba77 -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 18:33:32)

He, he,... :)-:)-:)-
Saj veste, kako dolgo je dezevalo, ne? ;)
Bile smo: Jancika, tinkamiska, Gea1 in jaz. In Jancikino dete zlato... 9nebesa
Ja, kaj naj vam povem?
Vsebine pogovorov ne - to ste ze zamudile
Punce so vse SUPER - to ze veste
Tortica, ki sem jo nesla domov - je bila SUPER. Je :love: reko, da lahko se kako kdaj prinesem. :)-:)-
In, naslednje srecanje bo ... se ne vemo ... Zdaj bo malo tezko, ko so dopusti, ampak kake 3-5 se bi nas vecinoma lahko skupaj zbralo, kaj pravite?:zmeden2:
:miska:

ZARA -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 18:34:23)

Še kr čakamoooo ...mal že trzam 8)...Ane Anitka ??

biba77 -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 18:36:29)

Ja, kaj se cakas, ZARA? :)-:)-:)-:)-

ZARA -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 18:38:23)

Ajoj,zdej sem šele vidla :)-! !!
Seveda ker pišem en post 3 minute,ker še sedem stvari zraven delam...čist men podobn...
Evo zdej ne čakam več...

Anitka -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 19:35:31)

No fajn, da ste se mele fino. Mi je kar malce žal, sploh za tortico :)-:)-:)-:)-

Ja jaz se strinjam s tem, da se še v tem mesecu kje dobimo. Če ste za bom organizirala srečanje v Premurju, ali pa morda spet v MB. Če ne prej, pa se lahko dobimo tudi 21.7., ko imam ternim v ambulanti.

Pa pa,

Anitka

koala -> Astra in ostale "čveke" - čakamo na poročilo o srečanju... (2.7.2005 21:31:22)

Na naslednje srečanj sigurno pridem, lahko pa se zmenimo, po moji poroki, ko bodo slikice!!

Pa fajn da ste se dobile in uživale

Stran: [1]