obiski (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malecka -> obiski (2.7.2005 17:09:38)

ja se moram potožiti jutri zjutraj dobimo obiske(od tašče sestra)in to ne za dan ali dva ampak za cel mesec :grrr: Pa, da to ni dovolj bodo v gornjem štuku pri meni, ker dol ni prostora:hudicek::hudicek: Saj je lepo, ko dobiš obisk ampak kar je preveč je preveč! Se vam ne zdi? Pred dvema letoma so se fajn zgrabili, ker sva si z :love: zrihtala podstrešje pa se jim ni dopalo ker sedaj nimajo svoje intime. Starši so se postavili na najino stran in jih je globoko razočaralo:zmeden2: Sedaj pa se jih ne noben preveč veseli.... Ah preveč nakladam a ne? v glavnem sem hotela povedati, da se jih sploh ne veselim ker vem, da bi hoteli da z :love: odideva
Kot, da je hiša njihova:grrr::grrr::grrr::grrr:

benika -> obiski (2.7.2005 17:21:51)

O :hudicek: se mi smiliš. Pa men bi se gladko zmešal:grrr:!!!Kuga za vraga pa bo počela en mesec pr teb???

malecka -> obiski (2.7.2005 17:27:52)

veš pride enkrat na leto v Slovenijo in tle izkoristi ves dopust. pa tle je cela žlahta pedena:grrr: ker je kao teta z dobrotami-hja pa kaj še...:zaspan:

soncece24 -> obiski (2.7.2005 17:31:22)

A to je še ona stara šola, ko pride "imenitno" sorodstvo s tujine, pa vsi okoli njih skačejo? Mi smo tudi take meli, vem kak je to. Upam, da od tebe ne pričakujejo, da jim boš kuhala pa to?? naj grejo v hotel.

dinika -> obiski (2.7.2005 17:32:54)

Če ne prinese vreče dobrot ne spusti noter, pa seveda evre za mesečne stroške.

malecka -> obiski (2.7.2005 17:39:31)

Ja soncece24 to je tista stara šola....bla,bla,bla in potem pričakujejo, da se jih streže:zaspan: in nič bat jaz jih ne bom pedenala, žal pa mi je tašče ona pa je dobra duša in vsakemu streže kot služkinja cel mecec bo kot natapirana bomba denarnica pa globoko v minus:hudicek:

baguSka -> obiski (2.7.2005 17:41:33)

Uf želim ti da ti tale mesc čimprej mine, ta čas pa probi
izkoristit čimbl v svojo prid in čimbolj flegmatično.;)

malecka -> obiski (2.7.2005 17:45:13)

ja nič bat midva z dragim sva že rekla, če jim kaj ne paše naj gre v hotel:)- Saj pravijo, da imajo nemci dovolj denarja:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> obiski (2.7.2005 17:48:44)

Uf, kako eni mislijo, da so nekaj več. Veliko sreče in potrpljena želim. Pa se nimajo pravice pritoževat, bodo en mesec živeli na tuj račun.

soncece24 -> obiski (2.7.2005 17:57:35)

malecka, al pa naj švabica vama za tačas en fajn dopust plača, pa še stanovanje bo za sebe mela.:)-:)-

baguSka -> obiski (2.7.2005 17:57:57)

uuu dobra ideja :bravo:

Anonimen -> obiski (2.7.2005 18:03:46)

Al pa pol avgusta vidva mal za en mesec vletita na počitnice v Nemčijo in ji malo zagrenita življenje. A bi ji potegnilo?

malecka -> obiski (2.7.2005 18:07:21)

soncece24 bom predlagala:)-:)-
jaz grem na morje ona pa naj v zameno za najemnino plača moj dopust :)-:)-:)-:)- jast sem za

Annny -> obiski (2.7.2005 18:40:54)

Uh, jaz pa ne bi ljudi sprejela za 1 CEL MESEC na svoj dom, pa tudi če je žlahta. Ne, sem narobe napisala: ZLASTI, če je to žlahta:)-:)-

india -> obiski (2.7.2005 20:21:12)

Joj,malecka, te popolnoma razumem...k nam prihaja vsako drugo ali tretje leto moja teta iz Kanade. In dokler sta hodila s stricem, je bilo še OK, zdaj pa hodijo z njo njene razvajene vnukinje in mi kar slabo postane ko gledam, kako si zmišljujejo pri hrani in kake navade imajo....potem jih pa moja uboga mami streže pri riti in glavi:grrr::grrr::grrr::grrr:

Ne vem, kako bo drugo leto, ko spet pridejo, upam, da si premislijo:miska:

Tebi pa tudi predlagam, da jim za dobrodošlico nastaviš kakšnega crknjenega krta:)-

malecka -> obiski (2.7.2005 20:47:50)

kam pa ga nastavim, v posteljo:)-:)- da se takoj pobere od kod je prišla:kuza::kuza:

Wahoo RR -> obiski (2.7.2005 22:00:52)

o ja...poznam...
mož ima familijo v Francji...vsako leto so prišli...sam zdej sva si pa midva v zgornem nadstropju hiše zrihtala svoje,..in gladko malo ni prostora...dol si je pa tašča tudi tko uredila, da jih nima kam dat...
So pa tudi hodili za 1 mesec...brrr...in se pustili pedenat...sin je spal do 12 in smo mogl bit vsi tiho...
Hvala lepa...

Zdej jih pa že dolg ni blo, hehe

india -> obiski (2.7.2005 23:24:43)

Malecka, kamorkoli, samo, da jo čimprej odnese:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]