|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerni obrok GH
8.2.2010 20:54:52   
Upsss
Pozdravljene!


Prosim za nasvet, kaj bi lahko dala naši punčki za večerni obrok. Opoldanski obrok že papca (in to zeeeelo dosti), sedaj pa bi počasi poskusla z večernim. Stara je nekaj čez 6 mesecev.
Rada bi se izognila kupljenim zadevam ala rižolino, grisolino ipd. So primerni kosmiči (kateri?), namočeni v nesladkan kompot, kasneje v jogurt? Mamma mia, sem čist brez idej:(

Ali lahko dam tak obrok kar zvečer (vendar seveda 2-3 dni enakega, da vidim morebitne reakcije) ali ga naj dam najprej opoldne in potem prestavim na večer, če bo vse OK?

Hvala za vsak nasvetuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerni obrok GH
9.2.2010 7:23:39   
naomy
Zdravo!

Mi smo stari podobno kot vi in smo tudi počasi začeli opoldne z zelenjavo. Popoldne (zvečer ga potem še podojim pred spanjem) pa dobi ali kupljeno kašico, ki se meša z vodo ali pa skuham polento na vodi in jo potem zmešam s svojim mlekom. Ta nasvet mi je dala patronažna. Svetovala mi je tudi naj npr. kupim navadne riževe kosmiče in jih zmešam z mojim mlekom.

To jeva midva zaenkrat, res pa je, da uvajamo komaj slab teden. Bi bila pa tudi jaz vesela kakšne ideje. user posted image

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: večerni obrok GH
9.2.2010 7:53:37   
Urska09
Večerni obrok naj bo mlečen, ker takile miceni še ful rabijo mleko. Naša npr. vsak dan za zajtrk in večerjo dobi mlečno-žitno kašo. Kupiš kosmiče za dojenčke (riž, pira, proso, ajda ali pa polento, gris,....) in jih zmešaš bodisi z AM bodisi s svojim mlekom. Ti kosmiči so brez sladkorja in ostalih dodatkov. Nekatere kuhajo kar navadne žitarice in jih zmiksajo ampak meni je tako enostavneje, pa še v kvaliteto sem bolj ziher (kupujem Holle).

Bi pa jaz na tvojem mestu vsako vrsto žita najprej sprobala čez dan, npr. v času kosila. Za vsak slučaj, da ne bo kakšne reakcije.

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: večerni obrok GH
9.2.2010 7:56:35   
Katy78
Jaz sem čisto od začetka začela za večerjo z Novalacovo riževo kašico, ki se meša z AM potem pa sem kmalu začela kuhati gres, polento, proseno kašo in razne kosmiče na vodi (zakuhala sem bolj na gosto) potem pa sem primešala AM oz. v tvojem primeru primešaš tvoje mleko.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: večerni obrok GH
9.2.2010 9:24:43   
salcka
jaz skuham polento ali pa gres na AM.
ali pa ji zmešam kašice, ki se že pripravljene. so čisto OK. malo preberi, kaj je not. samo da ni dodanega sladkorja...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: večerni obrok GH
9.2.2010 10:03:32   
Upsss
Hvala za vam odgovore.

Danes za kosilo ji bom na vodi skuhala gris, potem primešala AM. Zraven pa dobi še kuhano jabolko, ki ga je že vajena. Čez dva dni bom ta obrok prestavila na večer. Nato bom isto naredila še s polento in kosmiči (vsako vrsto posebej).
Urska: tudi jaz imam doma kosmiče od Holle, sem že brala, da so OK.

Upam, da bo moja user posted image zadovoljna user posted image

Katy78 - kakšne kosmiče kuhaš na vodi (ker tisti za otroke se samo zmešajo v vodo/AM) in kje jih kupiš? To verjetno misliš na takšne, kot jih uživamo tudi odrasli, ali so tudi za kuhanje posebni za otroke? user posted image Mi je skor nerodno..

Joj, kak je zanimivo to uvajanje user posted image

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: večerni obrok GH
9.2.2010 10:04:16   
Upsss
internetni škrat user posted image

"Hvala vam za odgovore" bi se naj glasil prvi stavekuser posted image

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?