babajči -> RE: Februarčki 2010 (30.5.2010 22:10:04)
|
ojla punce... jaz sem tudi pred kratkim preprečila mastitis... bolelo je ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. ob 4 zjutraj sem si šla stiskat mleko, ker sem se od bolečin zbudila... najprej vroča obloga, stiskanje (ker je mali spal), potem pa hladen obkladek... pred vsakim dojenjem tisti dan sem si tako naredila in po dojenju, pa se je pocajtalo... danes pa se mi je zgodilo nekaj nenavadnega. med dojenjem sem padla v nezavest... groza... še dobro, da sem dojila leže. še moža sem hotela poklicati, ker sem čutila, da me bo zmanjkalo, pa nisem mogla...ko sem prišla k sebi je mali še vedno zizal... tak, da kaj hujšega ni bilo... se mi pa že par dni dogaja, da sem tik pred tem, da izgubim zavest... nimam pojma, kaj bi lahko bilo... drugače sem zdrava, vse ok... BAUKY: ste dobili termin za UZ kolkov? Drugače pa smo imeli pester vikend... včeraj je tašča imela 60. roj dan in smo ga žurali... s tem, da je mali jasno in glasno dal vedet, da goveje muzike on poslušal ne bo. mislim, da sem ga zdaj drugič slišala jokat iz protesta...prvič, ko se je rodil. pozdravček...
|
|
|
|