|
MATEJKA_ -> RE: Februarčki 2010 (1.7.2010 10:09:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha no bom tudi jaz kupila tole bio od milupe. Pa saj človek ne ve, ko prvič kupuje in ne pozna. Tako da hvala vam [sm=smiley1.gif] . dajte mi še nekaj povedat. Uvajanje drugega obroka - sadje v dopoldanskem času. Kdaj to začneš? Takrat, ko popolnoma zamenja prvi obrok za GH, al lahko že prej? Sicer se mi nikamor ne mudi. Ampak sedaj kosilo uvajava že tretji teden, nekaj poje, vendar nikakor še ne za cel obrok. Sem mu pa danes dopoldne dala kuhane suhe slive in je res zelo lepo jedel (je priporočala pediatrinja zaradi kakanja). No pa sedaj še ne vem, ali bi mu kar uvedla dopoldanski obrok ali še ne (glede na to da sadje rad je). Kaj pa ve mslite? No za riž pa tudi nisem vedela da zapira [sm=zmeden.gif] . Kaj pa potem še odpira? Tiste, ki greste na dopust UŽIVAJTE [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] no, pri nas bo sicer drugi obrok večerja, ampak sistem je enak - naslednji obrok začneš nadomeščat šele, ko prvega popolnoma nadomestiš. nekatere sicer delajo tudi drugače, ampak verjemite mi, da je tako lažje - za nas in za otroke. na koncu imaš pol že 2 lai 3 obroke, ki je delaš v dveh delih - malo dojenje/flaška, malo GH. preveč kompliciranja. otroci pa tudi imajo radi red in uvajanje hrane bi naj šlo postopoma, naj se nikamor ne mudi. jaz sem takrat pri starejši najprej začela s kosilom, po 2 tednih je pojedla celo porcijo (ja, zelo rada je :)), pol sva šli na večerjo (jo je pojedla v 2 dneh), pol pa sem začela uvajat dopoldansko in nato še popoldansko malico.
|
|
|
|